Dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Accessoires & toebehoren

Producten 25-32 van 32

Van hoog naar laag sorteren
    • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis bezorgd vanaf €50,-
    • Tot 100 dagen retourneren
Pagina van 2
per pagina

Accessoires voor Poets- & Polijstmachines

Poets- & Polijstmachine accessoires zijn handige hulpmiddelen die het gebruiksgemak en de levensduur van het poetsapparaat verhogen. CROP is de grootste online webshop voor het kopen van alle soorten polijstmachines. Het is dan ook van groot belang dat wij alle accessoires en toebehoren leveren die gebruikt kunnen worden bij de poetsmachines. Van prachtige draagtassen om de polijstmachine in op te bergen, tot handige polijstmachinehouders voor aan de muur en losse onderdelen als koolborstels. Op onze website Nonpaints.com vindt u het allemaal!

Opbergtassen voor polijstmachines

Een polijstmachine is een kostbaar apparaat. U wilt dan ook dat deze netjes wordt opgeborgen nadat u klaar bent met het polijsten van de lak op de auto. Met onze draagtassen kunt u iedere poetsmachine netjes opbergen en meenemen naar een polijstklus. In ons assortiment hebben we opbergtassen van RUPES BigFoot die volledig in de huisstijl zijn van de bekende RUPES BigFoot poetsmachines. Deze draagtassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze duurzaam en bestand zijn tegen water, vocht, oliën en andere invloeden van buitenaf.

Muurbeugels voor alle poetsmachines

Onze polijstmachinehouders zijn speciale muurbeugels voor het ophangen van iedere poetsmachine aan de wand. Deze poetsmachinehouders zijn te koop in verschillende groottes: voor 1, 2, 3 en 4 polijstmachines. Dankzij de bevestigingsbeugels aan de achterkant, kunnen de polijstmachinehouders aan iedere wand worden opgehangen. Naast het feit dat de poetsmachine van de grond en netjes opgeborgen is, heeft het direct een professionele uitstraling. Deze muurbeugels zijn een must voor de professionele car-detailer en fanatiek autopoetser.

Losse onderdelen en koolborstels

De koolborstels in een polijstmachine is het onderdeel dat het meest en snelst slijt tijdens het gebruikt van het apparaat. Wanneer de motor van de poetsmachine minder goed loopt of zijn kracht verliest, is het raadzaam om de koolborstel in het polijstapparaat te vervangen. In ons assortiment hebben we de diverse koolborstels voor alle merken polijstmachines. Zorg dus dat u altijd een extra setje in huis heeft!

RUPES BigFoot Merchandise

Bent u een fan van RUPES BigFoot en wilt u graag hiervan de kleren, schoenen en petten kopen? Op onze website Nonpaints.com heeft u de keuze uit alle merchandise artikelen uit de RUPES BigFoot collectie. Hiermee toont u de liefde voor het merk en creëert u een professionele uitstraling tijdens het machinaal poetsen van de lak.

© Car Repair Online Products