• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

INP infrarood stralers

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

INP Infrarood Lampen

INP Infrarood Stralers zijn hoogwaardige apparaten voor een gunstige prijs. De droogstralers van INP hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en daarmee uitermate geschikt voor het geforceerd drogen van zowel solventhoudende als UV lakken. INP heeft zowel drooglampen in het assortiment voor lakken op thinnerbasis, als speciale UV droogstralers voor het drogen van Ultraviolet autolakken.

Drooglampen voor UV lakken

INP UV Stralers zijn speciale drooglampen voor het laten uitharden van vers gespoten UV autolakken, blanke lakken en primers. INP heeft diverse soorten UV Droogstralers in het assortiment; van kleine 400 Watt lampen met 1 cassette, tot de grootste 800 Watt en 1600 Watt UV lampen met 2 en 4 cassettes.

Infrarood Drooglamp voor Autolak & Verf

Bent u opzoek naar een professionele droogstraler om snel verse autolak of verf middels infrarood te drogen? De INP Straler bevat een krachtige 1000 Watt Korte Golf Infrarood Lamp die uitgerust is met een digitale timer om de droogtijd in te stellen. Deze infrarood straler is geschikt voor het drogen van zowel watergedragen als conventionele autolak. Middels de digitale timer kunt u de lamp automatisch uitschakelen na verloop van ingestelde tijd.

Koop uw INP Infrarood Droogstraler met garantie!

Wanneer u een INP bij CROP koopt, ontvangt u automatisch de officiële fabrieksgarantie. Mocht er onverhoopt iets zijn met uw droogstraler, krijgt u bij ons vanuit INP gratis support en reparatie. Uw INP Droogstraler wordt gratis bij u bezorgd!

© Car Repair Online Products