• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Slagbeitels & koevoeten

Lees meer

Slagbeitels & Koevoeten

Slagbeitels & Koevoeten worden als gereedschap gebruikt om geforceerd zaken te openen of breken. Veelal worden deze handgereedschappen ingezet op het moment dat een object of onderdeel niet meer op de normale manier geopend kan worden en gebroken moet te worden. Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende beitels, breekijzers en koevoeten.

Koevoet- & Breekijzer Sets

Een koevoet wordt ook wel een breekijzer genoemd. Deze naam heeft hij te danken aan het feit dat een koevoet gemaakt is van extreem sterk ijzer en gebruikt wordt voor het geforceerd breken van oppervlakken, objecten en materialen. Een koevoet is lang en wordt daardoor gebruikt als hefboom om zo een extreme kracht te kunnen uitoefenen waardoor harde materialen gebroken kunnen worden.

Beitels waarmee geslagen kan worden

Slagbeitels worden gebruikt als beitel waarop met een hamer geslagen kan worden. Een slagbeitel bevat een scherpe punt waardoor er stenen en materialen mee gebroken kunnen worden als er op geslagen wordt. Op Nonpaints.com heeft u een ruime keus uit verschillende beitels met slagvaste handbescherming. Ideaal voor het beitelen en splijten van ieder oppervlak.

© Car Repair Online Products