dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Hamers

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Emergency Break Glass Key Cabinet with hammer
    Noodsleutelkastje met inslagruit en slaghamertje
    € 15,43 € 12,75 Adviesprijs € 18,15
  2. Krimphamer uitdeukhamer Wafel professioneel
    Krimphamer uitdeukhamer Wafel professioneel
    € 41,82 € 34,56 Adviesprijs € 71,39
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hamers voor al uw timmerwerkzaamheden

Hamer is een populair stuk handgereedschap die gebruikt wordt voor het timmeren of slopen. Hamers zijn er in vele verschillende soorten en maten. Van grote hamers voor de zwarte klussen, tot kleine hamertjes die gebruikt worden voor huis tuin en keuken klusjes. Daarnaast zijn er hamers met rubberen en metalen kop.

Hamer met rubberen kop

Hamers met een rubber kop zijn bij uitstek geschikt voor het timmeren op oppervlakken, waarbij deze niet beschadigd mogen worden tijdens het hameren. Een rubber hamer ziet u vaak gebruikt worden door stratenmakers of bij tegelbedrijven. Hierbij mag de steen of tegel niet beschadigd raken maar dient er wel gehamerd te worden.

Krimphamer voor het Uitdeuken Zonder Spuiten

Een krimphamer wordt ook wel een uitdeukhamer genoemd en herkent u aan de wafelstructuur. De wafelstructuur op de hamer is ter voorkoming van de rek in de carrosserieplaat van de auto. Met deze speciale uitdeukhamer herstelt u deuken in de auto zodat het plaatwerk van de auto weer zijn originele vorm krijgt. Een krimphamer heeft een lange steel en een vlakke wafelkop. Een must voor iedere spotrepair hersteller!

Oranje Veiligheidshamer voor in de auto

Veiligheidshamer herken je aan de helder oranje kleur en mag niet ontbreken in de auto. Een Veiligheidshamer helpt in noodsituaties tijdens ongelukken met de auto! Onze noodhamer is uitgerust met een vlijmscherpe gordelsnijder om de autogordel in noodsitauties makkelijk en snel door te snijden, een dubbelzijdige hamerkop van carbonstaal voor het inslaan van autoruiten, en een fluorescerende oranje kleur zodat u de hamer altijd kunt vinden; ook in het donker!

© 2020 Car Repair Online Products