• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Olievrije compressoren

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Olievrije compressoren

Olievrije compressor is een professionele compressor die volledig vrij van olie functioneert. De compressor vereist geen olie om perslucht te kunnen leveren. Hierdoor is de gegenereerde perslucht 100% olievrij. Olievrije compressoren worden gebruikt bij werkzaamheden waar er geen olie in het pneumatisch gereedschap of een verfspuit terecht mag komen. Met een olievrije compressor bent u ervan verzekerd dat u beslist geen olieresten of -druppels in de leidingen, slangen of het gereedschap krijgt. CROP heeft een groot assortiment verschillende soorten compressoren die volledig vrij zijn van olie. Van kleine mobiele compressor tot middelgrote tot grote olievrije compressoren voor de zwaardere werkzaamheden.

Beste compressor voor verfspuiten

Een olievrije compressor is de beste compressor wanneer u een verfspuit wilt gebruiken om lak te verspuiten. Doordat deze compressoren geen olie nodig hebben om te kunnen functioneren, is het onmogelijk om olie in de leidingen van de compressor of persluchtslang te krijgen. Hiermee voorkomt u gegarandeerd dat er olieresten in uw verf of lak terecht kan komen.

Compressor voor uw verfspuit kopen?

Wanneer u een compressor voor uw verfspuit wilt kopen, moet u op een aantal dingen letten. Om uw verfspuit goed te kunnen gebruiken, moet de compressor aan een aantal eisen voldoen. Let er bij het kopen op hoeveel perslucht de compressor per minuut levert. Het aantal liter per minuut is noodzakelijk om de verfspuit optimaal te kunnen gebruiken. Tijdens het spuiten van de verf, verbruikt het verfspuitpistool een bepaald aantal liter per minuut aan perslucht. Het is noodzakelijk dat de compressor dit volume aan perslucht minimaal kan leveren. Wanneer de compressor te weinig perslucht levert, zal de verfspuit niet optimaal werken en verliest het pistool druk. Naast het aantal liter perslucht per minuut, is de ketelinhoud van de compressor ook van groot belang. Een te kleine ketel kan ervoor zorgen dat de druk van de perslucht snel wegvalt. Wanneer u een compressor koopt met een grote ketel, heeft u voldoende perslucht en druk om achter elkaar door te kunnen spuiten met een constante druk!

Heeft een olievrije compressor onderhoud nodig?

Een olievrije compressor is een onderhoudsvrije compressor die minder onderhoud nodig heeft dan oliegesmeerde compressoren. In tegenstelling tot oliegesmeerde compressoren, hoeft het oliepeil in de olievrije compressor niet nagekeken of bijgevuld te worden. Hiemee bespaart u op tijd en geld om nieuwe olie te moeten kopen. Wel adviseren we regelmatig alle bouwtjes, moeren en schroeven na te lopen en vast te draaien indien nodig. Door het gebruik van de compressor kunnen deze losse onderdelen langzaam loskomen. Door ze weer vast te draaien voorkomt u trillingen en onnodig geluid.

Koop uw compressor met garantie!

Koopt u een compressor bij CROP, dan ontvangt u automatisch de gratis fabrieksgarantie. Hiermee wordt uw compressor gegarandeerd gratis nagekeken en gerepareerd indien er iets mee aan de hand is. Op al onze compressoren geldt de officiële 2 jaar fabrieksgarantie.

© Car Repair Online Products