dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

Geluidsarme compressoren

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 adres

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. CREEMERS SGC450/200 Compressor Supergeluiddempend
    CREEMERS SGC450/200 Compressor Supergeluiddempend
    € 2.442,00 Adviesprijs € 2.775,00 Incl. BTW€ 2.954,82
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 adres

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geluidsarme compressoren

Geluidsarme compressoren zijn speciale compressor die enorm stil zijn. Compressors met een laag geluidsniveau zijn ideaal geschikt wanneer u een compressor wilt gebruiken in een ruimte waar het niet lawaaierig mag zijn. Dankzij de speciale technologie zijn stille compressoren veelal duur in aanschafprijs en is het aanbod hierin kleiner dan bij andere compressors.

Compressor die stil is

Bent u opzoek naar een compressor die stil is, zelfs wanneer de ketel aanslaat? Dan zijn onze geluidsarme compressoren voor u de beste keus! Deze compressor hebben een laag geluidsniveau. Dank het lage db(A) niveau kunt u in stilte uw pneumatisch gereedschap gebruiken.

Geluiddempende compressor volgens Arbowetgeving

De Arbowetgeving stelt eisen aan de geluidsbelasting rond werkplekken van mensen. Met onze geluiddempende compressoren voldoet u in deze eisen. Er worden geluidsniveaus beschreven, waarbij gehoorbescherming wordt aanbevolen en er zijn niveaus waarbij de gehoorbescherming verplicht is. Los van de Arbowetgeving geeft het gezond verstand al aan dat u niet continu aan hoge geluidsniveaus blootgesteld wilt worden. Standaard zuigercompressoren hebben over het algemeen een geluidsniveau die gehoorbescherming vereisen. Creemers en Airmec hebben een aantal compressoren in het assortiment opgenomen die uiterst stil zijn.

Koop uw compressor met garantie!

Koopt u een compressor bij CROP, dan ontvangt u automatisch de gratis fabrieksgarantie. Hiermee wordt uw compressor gegarandeerd gratis nagekeken en gerepareerd indien er iets mee aan de hand is. Op al onze compressoren geldt de officiële 2 jaar fabrieksgarantie.

© 2020 Car Repair Online Products