• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Cyber Monday: nu 5% korting op alles! Code: blackfriday En bekijk alle andere Cyber Monday deals

Behangafstomers

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Behangafstomers

Behangafstomers worden gebruikt voor het verwijderen van behang op muren en wanden. Een behangafstoomapparaat maakt het verwijderen van alle soorten behang en lijmresten een makkelijke klus! Dagelijks gebruiken klussers, schilders, aannemers en doe-het-zelvers een behangafstomer om meerdere lagen behang snel te verwijderen zonder moeite. Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende behangafstomers van Wagner. Van een behangafstoomapparaat met 1 stoomplaat voor particulier gebruik, tot een professionele behangafstomer met 2 stoomplaten.

Hoe werkt een stoomapparaat voor behang?

Behangafstomer is een apparaat dat werkt met waterdamp en een stoomplaat. Een behangafstoomapparaat werkt op stroom waardoor het in iedere ruimte overal een door iedereen te gebruiken is. De stoomplaat van de behangafstomer zit middels een lange slang vast aan het apparaat. In het behangafstoomapparaat zit een krachtige motor en waterreservoir waaruit het water door de warmtegeïsoleerde slang naar de stroomplaat stroomt, om vervolgens het behang af te stomen en direct te verwijderen. Een behangafstomer is door iedereen makkelijk en snel te gebruiken! Maak gebruik van een extra spatel of plamuurmes om het behang nog makkelijk van de muur af te trekken..

Wagner behangafstomer

Behangafstomer van Wagner is een veel gebruikt stoomapparaat voor het professioneel verwijderen van ieder soort behang op muren en wanden. De Wagner behangafstomer heeft een krachtige motor, een grote watertank en een lange stoomslang waardoor u veel bewegingsvrijheid heeft zodat de behangafstomer op de grond kan blijven staan terwijl u bezig bent. Alle behangafstoomapparaten van Wagner worden geleverd met fabrieksgarantie!

Behangafstomer kopen?

Behangafstomer kopen om makkelijk behang van de muur af te stomen? Op Nonpaints.com heeft u de keuze uit behangafstoomapparaten van Wagner die door iedereen zelf te gebruiken zijn! De behangafstomer wordt compleet geleverd zodat u direct kunt beginnen met het verwijderen van behang middels de stoom van water. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste afstoomapparaat voor behang op wanden? Neem dan contact op met onze productspecialisten; wij helpen u graag verder!

© Car Repair Online Products