• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld,morgen in huis
  • Tot100 dagen retourneren
  • Laagsteprijsgarantie
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

PostNL truck

CROP blijft in samenwerking met PostNL de pakketten gewoon bezorgen in België. In overleg met PostNL worden er een aantal maatregelen getroffen om zowel u als de bezorgers te beschermen. De bezorgers van PostNL zullen uw pakket op een verantwoorde wijze bij u bezorgen conform de richtlijnen van de Nederlandse overheid. Vanzelfsprekend houden wij het advies van het RIVM aan en volgen het nieuws op de voet.

Kan ik gewoon mijn pakket in huis verwachten?

Ja! Zoals gebruikelijk kunt u bij ons tot 22.00 uur bestellen waarna de bestelling dezelfde dag verstuurd wordt (mits op voorraad) naar Beligë. Wij dragen uw pakket over aan PostNL die vervolgens de bestelling bij u thuis, of op werk komt bezorgen.

Bestaat er een kans op vertraging?

Helaas bestaat deze kans er wel. Gezien de enorme werkdruk op PostNL bezorgers, kan het zijn dat uw pakket 1 of 2 dagen vertraging oploopt. Houd hier alsjeblieft rekening mee. In deze tijden vragen we vriendelijk om uw begrip. Zowel wij, als de bezorgdienst, doen er alles aan om uw pakket met de hoogste urgentie bij u te bezorgen zodat u zelf niet de deur uit hoeft!

Let op met het bezorgen op een PostNL afhaalpunt

Wilt u de bestelling laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt? Helaas kan dat niet! Omdat winkels moeten sluiten, is het niet mogelijk om een PostNL afhaalpunt te selecteren. Laat het pakketje dus op werk of bij u thuis bezorgen.

Vragen?

Heeft u toch nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij beantwoorden deze graag..

Duim omhoog

© Car Repair Online Products