• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Cyber Monday: nu 5% korting op alles! Code: blackfriday En bekijk alle andere Cyber Monday deals

Motorolie 0w20

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

0w20 olie

0w20 olie is een vol synthetische olie voor hoogwaardige motoren van automerken uit Japan, Amerika en Europa. Motorolie 0w20 zorgt voor een zeer zuinig brandstofverbruik en reduceert motorslijtage tot het minimum. De premium 0w20 olie bij uitstek geschikt voor de nieuwe auto modellen van het merk Volvo, Toyota, Nissan, Ford, Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.

0w20 olie C5 met speciale additieven

0w20 olie C5 is een motorolie met speciale additieven eraan toegevoegd. Deze C5 motorolie 0w20 voldoet aan de ACEA C5 specificatie en de officiële OEM specificaties. Hiermee is de MPM 0w20 C5 olie een zeer geavanceerde motorolie voor nieuwe automodellen.

Voordelen van motorolie 0w20

0w20 olie is een speciale motorolie voor auto's uit Japan, Amerika en Europa. De 0w20 motorolie zorgt voor een makkelijke koude start en beschermt tegen slijtage. Olie 0w20 staat bekend om zijn brandstofbesparing. Hierdoor wordt deze motorolie veel gebruikt door fabrikanten in nieuwe en moderne auto's.

Waarom 0w20 in auto gebruiken?

Door 0w20 olie in de auto te gebruiken verlaagt u het verbruik van benzine of diesel en wordt motorslijtage aanzienlijk vermindert. Daarnaast verhoogt de motorolie 0w20 de prestaties en efficiëntie van de motor. In de MPM olie 0w20 zit een middel dat roest en oxidatie stabiliseert, waardoor de motorolie langer meegaat en niet verouderd.

0w20 olie kopen?

0w20 olie kopen? Op Nonpaints.com kunt u terecht voor het kopen van motorolie 0w20 in 1 liter, 5 liter verpakkingen en groter. Heeft u advies nodig bij het kopen van 0w20 olie? Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van 0w20 motorolie op kenteken.

© Car Repair Online Products