• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Afbijtmiddelen

Oude verfresten, autolakken en poedercoating verwijdert u eenvoudig met afbijtmiddelen. De afbijtmiddelen in ons assortiment zijn van hoogwaardige en extra sterke kwaliteit. U vindt bij CROP diverse soorten afbijtmiddelen in verschillende vormen, zoals vloeibaar en gelvorm in spuitbus en jerrycan.

Lees meer

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rust-Oleum Green Paint Stripper in 500ml Aerosol
  Rust-Oleum Verfafbijt in spuitbus 500ml - Nr.1 Paint Stripper
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 26,64 € 22,02 Adviesprijs € 31,35
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
 2. MoTip Afbijtmiddel in spuitbus
  MoTip Afbijtmiddel in Spuitbus
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 15,45 € 12,77 Adviesprijs € 22,20
 3. TECHNOLIT 860-010 Remover Spray
  TECHNOLIT Afbijt Spray 860-010
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 25,64 € 21,19 Adviesprijs € 35,09
 4. PROMA-STRIP - Procaneutre Stripper PH-Neutral
  PROCA-STRIP - PROCANEUTRE Afbijtmiddel PH-Neutraal
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 210,54 € 174,00 Adviesprijs € 302,50
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

Afbijtmiddel voor autolak, verf en coating

Afbijtmiddel wordt gebruikt bij het verwijderen van verf, autolak, 2K lakken, oude laklagen, poedercoating en andere coatings. Afbijtmiddelen worden ook 'Verf Strippers' genoemd. Ze ontlakken de verf van ieder oppervlak, waardoor het materiaal volledig kaal is en opnieuw gespoten kan worden. Bij CROP is verfafbijt te koop in een jerrycan of spuitbus. Hierbij heeft u de keuze uit een paint stripper in vloeibaar of gelvorm.

Vloeibaar afbijtmiddel

Vloeibaar afbijtmiddel wordt veelal gebruikt bij het ontlakken van autolak en verf op horizontale oppervlakken. Een verfafbijt in vloeibare vorm wordt tevens gebruikt in een bak waarbij onderdelen of voorwerpen in worden gedompeld. De bak wordt gebruikt als dompelbad met afbijtmiddel waarin losse onderdelen worden geplaatst voor het verwijderen van oude verfresten of coatings. De losse delen liggen enige tijd in het bad te weken en worden direct ontlakt.

Afbijtmiddel in gelvorm

Gel afbijtmiddel is dikker dan vloeibaar verfafbijt en wordt vaak gebruikt op staande en verticale delen. Daar waar een vloeibare afbijt van het oppervlak af zou glijden door zwaartekracht, blijft een afbijtmiddel in gelvorm goed en lang zitten op rechtopstaande en verticale delen. Gebruik daarom een gel afbijt altijd bij het ontlakken van rechtopstaande oppervlakken!

Afdekken van afbijtmiddel

Wenst u dat het afbijtmiddel sneller en krachtiger werkt? Dan kunt u na het aanbrengen van de afbijt het oppervlak afdekken met een folie. Hierdoor zal het ontlakkingsmiddel gaan "smetten" waardoor de afbijt krachtiger en sneller werkt! Een handig trucje om te gebruiken bij de meest kritische klussen!

Verfafbijt met mierenzuur

Afbijtmiddel met mierenzuur is tegenwoordig schaars. Door milieueisen wordt het niet veel meer verkocht. Bij CROP is een verfafbijt met mierenzuur nog wel te koop! Het mierenzuur staat bekend om zijn extreem krachtige werking voor het afbijten van oude en harde 2K lakken, poedercoating en andere krachtige coatings.

Afbijtmiddel in Spuitbus

Afbijtmiddel in spuitbus is handig en snel in gebruik. Een spuitbus met afbijt is daarom ook ideaal geschikt wanneer u slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt en het makkelijk wilt toepassen. Onze afbijt sprays zijn van extreem sterke kwaliteit die makkelijk en snel oude verflagen, lakken en andere coatings verwijderd van auto's en andere oppervlakken. Een bijkomende voordeel van een verfafbijt in spuitbus is dat deze schoon in gebruik zijn!

Hoe gebruik ik verf afbijt spuitbus?

 1. Borstel eerst de losse verfresten weg.
 2. Spuit de verf afbijt op het te behandelen oppervlak.
 3. Vervolgens laat u de afbijt intrekken. Voor een krachtigere werking kunt u deze ook afdekken met folie.
 4. Na het 15 min laten inwerken kunt u de oude verfresten wegschrapen met plamuurmes of schraper.
 5. Nadat u klaar bent is het verstandig om het oppervlak schoon te spoelen met water en goed af te nemen.

Afspoelen met water

Na het gebruik van een afbijtmiddel, dient het oppervlak goed schoongemaakt te worden. Veelal worden de onderdelen of oppervlakken langdurig afgespoeld met water om er zeker van te zijn dat alle afbijt volledig weg gespoeld is.

Afbijtmiddel kopen

Op Nonpaints.com heeft u een ruime keus uit verschillende soorten afbijtmiddelen. Koop uw verfafbijt voor 22.00 uur en ontvang deze morgen in huis. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het ontlakken van oude verfresten en coatings!

© Car Repair Online Products