Stickers verwijderen van auto? Stappenplan: hoe sticker van auto verwijderen zonder lakschade!

Stickers verwijderen van auto zonder lak te beschadigen doe je makkelijk zelf! Hoe je de stickers van auto moet verwijderen lees je in deze blog waarbij je gebruik kan maken van het stappenplan ‘Hoe sticker van auto verwijderen’. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf lijmresten en stickers op een veilige manier van de auto kan verwijderen.

Sticker van auto verwijderen doe je makkelijk en snel!

Stickers van auto verwijderen kan je makkelijk en snel zelf doen wanneer je beschikt over de juiste producten om stickers van auto te verwijderen. Voorheen werd met een föhn de sticker op de auto verwarmd, waarna je rustig de sticker van de lak af kon trekken. Dit is een traditionele manier om stickers van een auto te verwijderen. Echter zijn er tegenwoordiger producten die het verwijderen van stickers op een auto makkelijker, sneller en veiliger maken! Een caramelschijf is het beste product om veilig stickers van een auto te verwijderen zonder de lak te beschadigen. De caramelschijf is een revolutie in het veilig verwijderen van reclamestickers, lijmresten, wraps en andere stickers van een auto.

Stickers verwijderen auto met caramelschijf

Caramelschijf om sticker van auto te verwijderen

Caramelschijf is een rubber schijf die veilig is voor de lak om een sticker van de auto te verwijderen zonder krassen achter te laten of andere beschadigingen. Een caramelschijf kan op iedere accuboormachine geplaatst worden zodat iedereen zelf stickers van een auto kan verwijderen zonder speciaal gereedschap nodig te hebben! Deze speciale stickerverwijderaar verwijdert direct lijmresten die achterblijven.

Caramelschijf op boormachine

Stappenplan: Hoe sticker van auto verwijderen

Stappenplan om zelf stickers van een auto te verwijderen. Lees hieronder stap voor stap hoe je veilig reclamestickers, belettering en andere stickers van de auto kan verwijderen zonder lijmresten op de lak achter te laten.

  1. Zorg dat de auto schoon en droog is.
  2. Zet de auto niet in de zon maar in de schaduw of binnen.
  3. Plaats de caramelschijf op een accu boormachine.
  4. Zet de caramelschijf op de sticker en voer een lichte druk uit.
  5. Doseer de snelheid van de boormachine (kom nooit boven een snelheid van 4000 rpm!).
  6. Laat de caramelschijf met de snelheid van de machine het werk doen (ga niet drukken!).
  7. De caramelschijf verwijderd op een veilige manier de sticker van de auto.
  8. Sticker lijmresten op de auto? Laat de caramelschijf volgens bovengenoemde stappen de resten van lijm verwijderen op dezelfde manier.
  9. Klaar? Reinig het gebied op de auto met een shampoo of ontvetter.

Lijmresten stickers van auto verwijderen?

Lijmresten zijn afkomstig van stickers en emblemen. Na het verwijderen van een embleem, logo of sticker, blijven er resten van lijm achter op de auto. Om lijmresten van stickers op een auto makkelijk te verwijderen maak je gebruik van een caramelschijf. Dit is een rubber schijf die geen lakschade veroorzaakt en sticker lijmresten veilig van de auto verwijderd.

Sticker lijmresten auto verwijderen