RUPES HLR75 accu polijstmachine. De excentrische polijstmachine op accu van RUPES BigFoot!

RUPES HLR75 accu polijstmachine is de nieuwste RUPES excentrische polijstmachine op accu met 75mm pad. Na lang wachten introduceert RUPES BigFoot eindelijk hun eerste echte accu polijstmachine 75mm voor kleine polijstpads. In deze blog lees je alles wat je moet weten over de nieuwe RUPES HLR75 accu polijstmachine, hoe deze eruit ziet en wat er anders is aan de nieuwe poetsmachine. Ben jij fan en wil je de RUPES HLR75 mini polijstmachine op accu kopen? Bij CROP heb je de keuze om direct de verschillende auto polijstsets te bestellen uit de RUPES BigFoot lijn.

RUPES HLR75 polijstmachine op accu. Wat is er anders?

RUPES HLR75 polijstmachine op accu is volledig vernieuwd waarbij het design herontwikkeld is om met een accu te kunnen polijsten. Wanneer je de RUPES HLR75 voor het eerst ziet, merk je direct op dat het om een accu polijstmachine gaat. De kop van de RUPES HLR75 is gebaseerd op de LHR75 mini polijstmachine, echter vanaf de kop is alles nieuw. Hierdoor is de aller nieuwste RUPES HLR75 excentrische polijstmachine op accu de beste machine om excentrisch mee te polijsten.

Ergonomisch design

Wat direct het meest opvalt is het ontwerp van de RUPES accu polijstmachine. Deze poetsmachine heeft een ergonomisch design waardoor hij comfortabel in de hand ligt. De vormen van de excentrische polijstmachine op accu vallen als een handschoen in ieder zijn of haar hand. Hierdoor is iedereen in staat om comfortabel, trillingsvrij en langdurig op accu te polijsten met deze machine!

Accu polijstmachine met toerentalregelaar

De RUPES HLR75 is een accu polijstmachine met toerentalregelaar waarmee je de snelheid van het excentrisch polijsten kan instellen. De toerentalregelaar zit aan de linkerkant van de machine vlakbij je duim. Hierdoor kan je altijd makkelijk het toerental regelen terwijl je aan het polijsten bent met dezelfde hand. Het toerental kan je in 6 verschillende standen regelen voor maximale controle over het polijstresultaat.

Aan/uit schakelaar

De aan/uit schakelaar van de dual action polijstmachine is volledig vernieuwd waarbij het geen drukknop of trigger meer is. Het aan- en uitzetten van de accu polijstmachine werkt zoals bij een handschuurmachine middels een hendel/klepel. Door de mini polijstmachine beet te houden en drukken, kan je met je handpalm de dual action polisher starten en stoppen door je hand ervan af te halen.

Lichtgewicht accu polijstmachine

Tijdens het ontwikkelen van RUPES HLR75 is er rekening gehouden met gewicht. Wanneer je lak gaat polijsten wil je immers niet dat de poetsmachine zwaar aanvoelt. Een bekend probleem bij accu gereedschap is dat deze al snel te zwaar wordt door de batterij die op de machine zit. De RUPES HLR75 is ondanks de Li-ion batterij een lichtgewicht accu polijstmachine. Hierdoor is de RUPES HLR75 excentrische polijstmachine geschikt om langdurig op accu te polijsten zonder snel moe te worden.

Rubber onderdelen

Bij accu gereedschap heeft men altijd de neiging om de batterij in de accu machine te "slaan/tikken". In de RUPES HLR75 zitten rubber aanslagpunten aan de binnenkant van het compartiment waar de accu in zit. Door hier rubber te plaatsen krijg je een 'soft close' wat ten goede komt van de duurzaamheid van de accu en accupolen.

RUPES HLR75 kopen? Deze sets zijn er!

Wil je de accu polijstmchine RUPES HLR75 kopen? Bij CROP kan je de nieuwe mini polijstmachine op accu van RUPES BigFoot uit voorraad bestellen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende sets. Van standaard basis sets tot de meeste luxe auto polijstset.