RUPES BigFoot MARK III Polijstmachine

RUPES BigFoot MARK III Polijstmachine

RUPES BigFoot MARK 3 Polijstmachine, de allernieuwste excentrische poetsmachine van RUPES! Op de SEMA Automotive Show in Las Vegas is hij officieel tentoongesteld. Wij hebben foto’s en de nodige informatie over de nieuwe machine die we graag met jullie willen delen!

> Bekijk alle RUPES Bigfoot Mark 3 uitvoeringen

Wat is er nieuw aan de RUPES BigFoot Mark 3 Polijstmachine?

De nieuwe RUPES BigFoot Mark III Polijstmachine lijkt op het eerste oog ontzettend veel op de RUPES LK900 Gear Drive Poetsmachine. Het design van de nieuwe RUPES BigFoot Mark 3 ziet er zoals altijd, ontzettend strak en doorontwikkeld uit. Precies wat we van de Italianen verwachten! Hoewel er nog weinig technische gegevens bekend zijn, kunnen wij alvast het volgende vertellen.

Extreem krachtige motor

Motorisch is de RUPES BigFoot Mark III Polijstmachine verbetert. Hoe kan het ook anders! De machine beschikt over een nog krachtigere motor, waarbij het koppel aanzienlijk verhoogd is; al bij een laag toerental. Hierdoor kan er met de RUPES BigFoot MK3 Poetsmachine krachtiger gepolijst worden. Ideaal voor het polijsten van sterk verweerde autolakken, diepe krassen, en lakdefecten.

Snelheidsregelaar in de trigger

De trigger in het handvat waarmee de polijstmachine wordt gestart, is volledig vernieuwd. Deze nieuwe schakelaar is bekend van de RUPES LK900 Gear Driven. De trigger in het handvat dient als een gaspedaal. Hiermee kan ontzettend nauwkeurig de snelheid van het toerental geregeld worden. Deze nieuwe feature is ideaal wanneer je zwakke plekken in de lak gedoseerd wilt polijsten, dorpels, spoilers en andere moeilijk bereikbare plekken.

RUPES BigFoot Mark 3 trigger voor toerental

Vernieuwde toerentalregelaar

Op de RUPES BigFoot Mark III Polijstmachine is de toerentalregelaar volledig vernieuwd! Ook deze is bekend van de RUPES LK900. De regelaar is groter geworden waarbij iedere stand een eigen ‘klik’ heeft. Hierdoor kan je tijdens het polijsten makkelijker het toerental veranderen en zorgt de ‘klik’ ervoor dat de regelaar in iedere stand solide en degelijk aanvoelt.

Nieuw design

Het design van de nieuwe RUPES Mark 3 Poetsmachine is volledig vernieuwd. Het is duidelijk te zien dat de uitstraling van de nieuwe excentrische polijstmachine, gebaseerd is op die van de RUPES LK900. Wat ons betreft is dit een goede keus geweest! De Mark 2 was tenslotte nagenoeg gelijk aan het design van de Mark 1. De witte accenten zijn gemaakt van zacht rubber die je overal op de machine terugziet.

Softgrip accenten

Net zoals bij de LK900 is de RUPES MK3 Polijstmachine voorzien van softgrip accenten. Deze accenten zijn wit van kleur en gemaakt van extreem zacht rubber. Deze zacht rubberen accenten zorgen voor nog meer comfort en grip tijdens het polijsten. De witte steunen bovenop de machine kunnen gebruikt worden om de machine mee op zijn ‘rug’ te leggen. Hierdoor blijft de polijstschijf schoon en stofvrij wanneer je even niet aan het polijsten bent en de machine weg wilt leggen.

RUPES Mark 3 Poetsmachine

9 meter lange stroomkabel

Tot slot is de machine voorzien van een 9 meter lange stroomkabel! Hierdoor hoef je nooit meer te stoeien met een verlengsnoer of haspel om de hele auto te kunnen polijsten. Met deze lange 9 meter kabel heb je voldoende meters om rond de hele auto te kunnen! Een slimme toevoeging voor iedere gebruiker.

RUPES BigFoot Mark 3 Polijstmachine kopen?

Wil je de RUPES BigFoot MK3 Poetsmachine kopen? De machine is beschikbaar in twee varianten, de LHR15 Mark 3 en LHR21 Mark 3. CROP, als grootste online RUPES winkel, is officieel RUPES dealer. Wanneer je jouw polijstmachine bij CROP aanschaft ontvang je automatisch 3 jaar officiële RUPES fabrieksgarantie en profiteer je van de gratis RUPES haal-en-breng service in geval van reparatie. 



RUPES LHR15 Mark 3

De nieuwe RUPES LHR15 Mark III Poetsmachine heeft een steunpad hebben van 125mm. Daarbij blijft de excentrische uitslag hetzelfde, namelijk 15mm. De RUPES LHR15 Mark 3 zal dan ook een enorm populaire machine worden voor het polijsten van personenauto's, sportauto's en andere universele poetswerkzaamheden.

RUPES LHR21 Mark 3

De RUPES LHR21 Mark III Polijstmachine heeft een grotere pad van 150mm. De excentrische uitslag blijft hetzelfde, namelijk 21mm. Dankzij de grote polijstpad en de grotere excentrische uitslag, zal deze machine populair worden voor het polijsten van grote oppervlakken, bestelbussen, vrachtwagens, SUV's en MPV's!

Verschillende BigFoot Mark III Polijstmachine Sets

Net zoals alle andere BigFoot machines, is de BigFoot MK3 in 4 verschillende sets te koop, namelijk: STD, STN, STF en DLX. Hieronder vind je het verschil in inhoud van de verschillende sets.

STD-set

De uitvoering van de LHR15 Mark 3 STD-set en LHR21 Mark 3 STD-set is het instapmodel en de meest standaard uitvoering. Wanneer je de STD koopt wordt de RUPES Mark 3 Polijstmachine los geleverd samen met een instructieboekje. Deze uitvoering is ideaal geschikt wanneer je zelf reeds over je eigen polijstmiddelen, polijstschijven en microvezeldoeken beschikt.

STN-set

Met de LHR15 Mark 3 STN-set en LHR21 Mark 3 STN-set schaf je een complete set aan waarmee je direct de lak op de auto kan gaan polijsten. In deze STN-set zit de RUPES Mark 3 polijstmachine zelf, samen met de 2 meest gebruikte RUPES polijstmiddelen en poetsschijven, inclusief een set van 4 microvezeldoeken.

STF-set

De LHR15 Mark 3 STF-set en de LHR21 Mark 3 STF-set waarin alle 8 kleuren RUPES foam polijstschijven zitten en 2 polijstschijven om alle soorten lakken en coatings mee te polijsten. De Mark 3 Polijstmachine wordt daarnaast geleverd inclusief een set van 4 microvezeldoeken. Een ideale set wanneer je reeds over je eigen polijstmiddel of -pasta beschikt.

DLX-set

De meest uitgebreide en luxe set is de LHR15 Mark 3 DLX-set en LHR21 Mark 3 DLX-set. In deze set zit alles wat je nodig hebt om autolakken en coatings professioneel te polijsten. De set bevat naast de polijstmachine onder andere 4 polijstschijven, 4 polijstmiddelen, 4 microvezeldoeken en een handige draagtas. Een absolute aanrader voor de echte RUPES BigFoot fan!