Dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Maandelijkse Archieven: April 2019

  1. Welke polijstschijf gebruiken? Lees met welke polijstschijf je moet polijsten!

    Welke polijstschijf gebruiken? Lees met welke polijstschijf je moet polijsten!

    Welke polijstschijf moet ik gebruiken tijdens het polijsten van de lak op mijn auto? Dit is een veelgestelde vraag voordat je gaat beginnen met polijsten van de auto met een polijstmachine. Het kiezen van de juiste polijstschijf heeft namelijk een groot effect op het resultaat en de lak. In ons blog leggen wij uit welke schijf je moet gebruiken op je polijstmachine voor het polijsten van jouw auto! Daarnaast lees je meer over de verschillen tussen de poetsschijven en welke pad je gebruikt voor welk polijstresultaat.

    Lees meer »
  2. Krassen in de lak van de auto? Lees hoe je krasjes uit autolak moet verwijderen!

    Krassen in de lak van de auto? Lees hoe je krasjes uit autolak moet verwijderen!

    Krassen in de lak van de auto is de grootste ergernis van iedere autorijder. Als trotste eigenaar van de auto wil je dan ook weten hoe je de krasjes uit de lak kunt verwijderen zodat de auto er weer strak en als nieuw uit ziet! Lees hoe jij zelf krassen uit autolak haalt of hoe je de lakschade moet herstellen met een lakstift.

    Lees meer »
  3. Vliegen & Insecten van auto verwijderen. Hoe doe ik dat?

    Vliegen & Insecten van auto verwijderen. Hoe doe ik dat?

    Dode vliegen en insecten op de lak van je auto is een grote irritatie van iedere autorijder. Het verwijderen van vliegen en insecten van de auto is vaak een lastige klus. Zeker wanneer je de insectenresten en dode vliegen op je auto laat zitten! Je vraagt jezelf dan ook af hoe je het beste de vastzittende vliegen en resten van insecten van de lak op je auto kan verwijderen? In ons blog geven we je een aantal tips hoe je op een makkelijke manier, aangekoekte vliegen kunt verwijderen van je auto waardoor je lak weer schoon is!

    Lees meer »
© Car Repair Online Products