Dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Maandelijkse Archieven: Oktober 2018

  1. RUPES BigFoot MARK III Polijstmachine

    RUPES BigFoot MARK III Polijstmachine

    RUPES BigFoot MARK III Polijstmachine

    RUPES BigFoot MARK 3 Polijstmachine, de allernieuwste excentrische poetsmachine van RUPES! Op de SEMA Automotive Show in Las Vegas is hij officieel tentoongesteld. Wij hebben foto’s en de nodige informatie over de nieuwe machine die we graag met jullie willen delen!

    Lees meer »
  2. Verfspuit kopen? Waar je op moet letten!

    Verfspuit kopen? Waar je op moet letten!

    Je wilt graag een verfspuit kopen om autolakken en verven te gaan verspuiten, maar er is zoveel keus dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In deze blog leggen we alles aan je uit waar je op moet letten bij het kopen van het juiste spuitpistool. We leggen de verschillen uit m.b.t. de verschillende luchtkappen, sproeieropeningen en soorten verfspuiten. Dit helpt je bij de juiste keus voor een goede verfspuit.

    Lees meer »
  3. Verf of Spuitlak op HEX code kopen?

    Verf of Spuitlak op HEX code kopen?

    Regelmatig krijgen we de vraag of we verf of een spuitbus lak kunnen maken op basis van een HEX code. Tot voor kort was dit niet mogelijk, maar vanaf nu zijn we in staat om verf te mengen op basis van iedere HEX kleurcode. De lak die we mengen kunnen we vervolgens afvullen in een spuitbus, lakstift of in een blik om de lak te verspuiten met een verfspuit.

    Lees meer »
© Car Repair Online Products