dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Blog

Laden...
 1. Leren bekleding auto schoonmaken? Zo doe je dat en dit heb je nodig!

  Leren bekleding auto schoonmaken? Zo doe je dat en dit heb je nodig!

  Leren bekleding in de auto schoonmaken omdat deze glimt, vies, vet en vuil is? Auto leer reinigen doe je veilig met leerreiniger en een leerborstel. Na het schoonmaken van lederen autobekleding verzorg je het leer met een leder balm, conditioner of verzorgingscrème. Door zelf auto leder te reinigen wordt het leer mat, krijgt zijn originele kleur terug en zijn de autostoelen weer schoon met de geur van nieuw leer in de auto! In ons blog lees je hoe jij de lederen autostoel onderhoud, reinigt en auto leder kan voeden.

  Lees meer »
 2. Auto plamuren. Welke auto plamuur heb ik nodig en hoe doe ik dat?

  Auto plamuren. Welke auto plamuur heb ik nodig en hoe doe ik dat?

  Auto plamuren doe je wanneer er oneffenheden in het onderdeel zitten zoals diepe krassen, putjes, parkeerschade of een deuk in de carrosserie door lakschade. Om het oppervlak weer strak en glad te krijgen, zal je de auto moeten plamuren. Dit doe je met speciaal autoplamuur. Een auto plamuur 2 componenten is de meest gebruikte putty die makkelijk aan te brengen en schuren is. Met deze polyesterplamuur breng je de carrosserie van de auto weer in zijn originele staat en vorm.

  Lees meer »
 3. Mag 2K lak over 1K lak gespoten worden?

  Mag 2K lak over 1K lak gespoten worden?

  Een veel gestelde vraag is of een 2-componenten lak over een 1-componenten lak gespoten mag worden. Uit ervaring weten we dat hier veel over geschreven wordt op het internet. Elk met een eigen visie, mening en ervaring. Maar wat is nu het juiste antwoord? Wij, als autolak-expert, geven jou het verlossende antwoord!

  Lees meer »
 4. Zelf motorolie verversen. Hoe doe ik dat?

  Zelf motorolie verversen. Hoe doe ik dat?

  Motorolie verversen kan je zelf doen wanneer je beschikt over de juiste producten en gereedschap. Zelf motorolie verversen doe je aan de hand van een stappenplan. Door zelf olie in de motor te vervangen voorkom je hoge reparatiekosten en beschikt de motor weer over nieuwe olie. Lees ons blog en leer wanneer je motorolie moet verversen, hoe je de olie uit de motor haalt en er nieuwe synthetische olie in doet.

  Lees meer »
 5. Lijmresten verwijderen van autolak? Zo doe je dat!

  Lijmresten verwijderen van autolak? Zo doe je dat!

  Lijmresten verwijderen van autolak kan een lastige klus zijn. Lijmresten blijven achter op de auto na het verwijderen van een sticker, wrap of logo. Lijm- en stickerresten van de auto verwijderen zonder de lak te beschadigen kan je makkelijk zelf doen met de juiste producten. Lees ons blog hoe je zelf lijmresten kan verwijderen van autolak.

  Lees meer »
© 2020 Car Repair Online Products