dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

Blog

 1. Lijmresten verwijderen van autolak? Zo doe je dat!

  Lijmresten verwijderen van autolak? Zo doe je dat!

  Lijmresten verwijderen van autolak kan een lastige klus zijn. Lijmresten blijven achter op de auto na het verwijderen van een sticker, wrap of logo. Lijm- en stickerresten van de auto verwijderen zonder de lak te beschadigen kan je makkelijk zelf doen met de juiste producten. Lees ons blog hoe je zelf lijmresten kan verwijderen van autolak.

  Lees meer »
 2. 2K autolak rollen? Lees hoe het moet!

  2K autolak rollen? Lees hoe het moet!

  2K autolak rollen is de meest makkelijke manier om zelf je auto een nieuwe lak en kleur te geven. Normaliter wordt een 2K lak op de auto gespoten met een professioneel gereedschap en een verfspuit. Vanaf nu is het ook mogelijk om zelf je auto te rollen met 2K lak. Lees hieronder wat je allemaal nodig hebt om zelf een 2-componten lak op je auto te rollen.

  Lees meer »
 3. Stickers verwijderen van auto? Stappenplan: hoe sticker van auto verwijderen zonder lakschade!

  Stickers verwijderen van auto? Stappenplan: hoe sticker van auto verwijderen zonder lakschade!

  Stickers verwijderen van auto zonder lak te beschadigen doe je makkelijk zelf! Hoe je de stickers van auto moet verwijderen lees je in deze blog waarbij je gebruik kan maken van het stappenplan ‘Hoe sticker van auto verwijderen’. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf lijmresten en stickers op een veilige manier van de auto kan verwijderen.

  Lees meer »
 4. Welke primer gebruiken? Lees welke grondverf je nodig hebt voor je lak!

  Welke primer gebruiken? Lees welke grondverf je nodig hebt voor je lak!

  Ga je verven of een lak spuiten? Dan moet je weten welke primer je moet gebruiken die als grondverf dient om de lak te laten hechten aan het oppervlak. Er zijn verschillende soorten primer voor ieder oppervlak. Lees ons blog en kom erachter welke grondverf je nodig hebt en welke hechtprimer er geschikt is voor je klus!

  Lees meer »
 5. Auto-interieur desinfecteren! Lees hoe je de binnenkant van auto moet desinfecteren

  Auto-interieur desinfecteren! Lees hoe je de binnenkant van auto moet desinfecteren

  Desinfecteren van het auto-interieur, de autobekledig en de volledige binnenkant van de auto is noodzaak! Door alles aan de binnenkant van de auto te desinfecteren, dood je virussen en bacteriën, verwijder je stof en vuil, en laat je de auto weer fris ruiken. Voor autohandeleren, autobedrijven en taxibedrijven is het desinfecteren van de auto een must. Lees ons blog en leer hoe je zelf de binnenkant van de auto en het auto interieur kan desinfecteren.

  Lees meer »
© 2020 Car Repair Online Products