Blog

 1. Auto-interieur desinfecteren! Lees hoe je de binnenkant van auto moet desinfecteren

  Auto-interieur desinfecteren! Lees hoe je de binnenkant van auto moet desinfecteren

  Desinfecteren van het auto-interieur, de autobekledig en de volledige binnenkant van de auto is noodzaak! Door alles aan de binnenkant van de auto te desinfecteren, dood je virussen en bacteriën, verwijder je stof en vuil, en laat je de auto weer fris ruiken. Voor autohandeleren, autobedrijven en taxibedrijven is het desinfecteren van de auto een must. Lees ons blog en leer hoe je zelf de binnenkant van de auto en het auto interieur kan desinfecteren.

  Lees meer »
 2. Hoe repareer en herstel ik zelf schade aan een bumper?

  Hoe repareer en herstel ik zelf schade aan een bumper?

  Hoe repareer en herstel ik zelf schade aan een bumper?

  Heeft de bumper van een auto schade en wil je deze zelf herstellen of repareren? Dat kan wanneer je beschikt over de juiste producten! Afhankelijk van de type schade die de autobumper heeft, gebruik je speciale reparatieproducten om een scheur, gat of lakschade in de bumper te herstellen. In ons artikel leggen we je uit welke type schades je kan hebben aan een bumper en geven we je een stappenplan hoe je zelf de schade aan de autobumper kan repareren en herstellen.

  Verschillende soorten bumperschade

  Je hebt verschillende schades die je kan hebben aan de bumper van een auto. Zo kan er een scheur in het kunststof van de bumper zitten, kan de autobumper lakschade hebben door krassen of kan er een gat in de bumper zitten. Voor alle drie de schades heb je speciale producten

  Lees meer »
 3. Hoe je zelf je auto velgen kan opknappen door te lakken

  Hoe je zelf je auto velgen kan opknappen door te lakken

  Velgen spuiten en velgen opknappen. Hoe doe ik dat en wat heb ik nodig?

  Velgen spuiten en opknappen doe je wanneer de velg van je auto beschadigd is of toe is aan een nieuwe kleur! Voor het zelf spuiten van velgen en het opknappen ervan, doe je met speciale velgen lakken en eventueel plamuur wanneer de velg stoeprandschade heeft. In ons blog leggen we uit welke producten je nodig hebt om zelf velgen te spuiten zodat de wielen er weer als nieuw uit zien!

  Verschillende velgen lakken

  Ga je velgen spuiten, dan heb je de keuze uit verschillende lakken die geschikt zijn om op je velg te spuiten. Naast verschillende kleuren velgenlak, heb je ook de keuze uit diverse kwaliteiten. De kleur velgenzilver is de standaard aluminium zilver metallic kleur die origineel door autofabrikanten wordt gebruikt om velgen te spuiten. Tegenwoordig

  Lees meer »
 4. Lakfouten? Wat zijn de oorzaken en hoe herstel ik het?

  Lakfouten? Wat zijn de oorzaken en hoe herstel ik het?

  Verfdefecten kunnen vele oorzaken hebben. Wellicht heb je tijdens het spuiten fouten gemaakt - misschien was de laagdikte niet goed of waren de droogtijden te kort. Soms is een dergelijke schade te wijten aan slecht voorbereide ondergronden. Daarnaast spelen ook de omstandigheden in de werkplaats een belangrijke rol. In feite is het niet altijd eenvoudig om de oorzaak te herleiden. In deze blog beschrijven wij de verschillende verfdefecten, de oorzaken worden geïllustreerd samen met tips en aanbevelingen om de lakfout te herstellen. Dit bespaart je niet alleen veel problemen, tijd en geld, maar vergroot ook je reputatie als professionele spuiter die resultaten van hoge kwaliteit levert.

  Lees meer »
 5. Roterend of excentrisch polijsten. Wat is het verschil tussen Dual-Action en Roterend?

  Roterend of excentrisch polijsten. Wat is het verschil tussen Dual-Action en Roterend?

  Ga je de auto polijsten maar wil je van te voren het verschil weten tussen roterend en excentrisch polijsten? Het verschil tussen roterend polijsten en Dual-Action polijsten met excentrisch roterende uitslag, is dat excentrisch polijsten roteert met een excentrische uitslag en bij roterend polijsten de machine alleen een roterende beweging maakt. Lees hieronder alles over roterend en excentrisch roterend polijsten!

  Lees meer »
© 2020 Car Repair Online Products