dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

1K Vloerverf sneldrogend

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rust-Oleum TARMACOAT Betonverf voor buiten & binnen - 5 liter
  Rust-Oleum TARMACOAT Betonverf voor buiten & binnen - 5 liter
  € 115,97 € 95,84 Adviesprijs € 145,74 Vanaf € 0,00
 2. Rust-Oleum EPOXYSHIELD ULTRA Vloercoating Sneldrogend - 5 liter
  Rust-Oleum EPOXYSHIELD ULTRA Vloercoating Sneldrogend - 5 liter
  € 129,85 € 107,31 Adviesprijs € 152,76 Vanaf € 0,00
 3. Rust-Oleum EPOXYSHIELD SEALER Betonsealer Transparant - 5 liter
  Rust-Oleum EPOXYSHIELD SEALER Betonsealer Transparant - 5 liter
  € 94,53 € 78,12 Adviesprijs € 111,20 Vanaf € 91,69
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1K Vloerverf voor beton vloeren

Een 1K Vloerverf is een sneldrogende betonverf voor de vloer. Onze sneldrogende vloercoatings staan bekend om hun korte droogtijd, waardoor de betonverf al snel belast kan worden. Een 1-componenten vloerverf met een snelle droogtijd is ideaal geschikt voor het schilderen van de vloer in de garage, op het terras, tegels en klinkers. CROP heeft een uiterst groot assortiment aan verschillende vloercoatings in grijstinten, waaronder RAL7001, RAL7035 en Engels Rood.

Diverse vloercoatings met een snelle droogtijd

In ons assortiment hebben wij diverse vloercoatings met een snelle droogtijd. Doordat het een 1-componenten verf is, is er een minder hoge laagdikte waardoor de coating sneller kan uitharden. Onze sneldrogende vloercoatings zijn kleefvrij na 1 tot 2 uur bij een kamertemperatuur. Doordat de verf op het beton snel opdroogt, is de kans op stof en vuil in de vloercoating klein!

Rust-Oleum EPOXYSHIELD ULTRA Vloercoating

De EPOXYSHIELD ULTRA van Rust-Oleum is een sneldrogende vloercoating op waterbasis. De 1K vloerverf kan gebruikt worden op een betonvloer die licht tot gemiddeld verkeer dient te verdragen. Dankzij de snelle droogtijd, is deze vloercoating al stofdroog in 2 uur! De Rust-Oleum EPOXYSHIELD ULTRA heeft na droging een prachtige zijdeglans en is leverbaar in RAL7001, RAL7035 en Engels Rood.

Rust-Oleum EPOXYSHIELD SEALER Betonsealer

De Rust-Oleum EPOXYSHIELD SEALER is een transparante beschermlaag die aangebracht kan worden op betonnen vloeren. Deze stofwerende betonsealer beschermt de betonverf en vloer tegen water, chemicaliën en stof. Hierdoor fungeert deze beton beschermlaag als een blanke lak met een helder hoogglans eindresultaat.

Hoe breng ik een 1K Vloercoating aan?

Een 1K Vloercoating is een 1-componenten verf die zich makkelijk en snel op de grond laat aanbrengen. U dient de grond enkel goed schoon te maken met de Rust-Oleum Vloerreiniger, waarna u met een verfroller en een stok, de betonverf op de vloer schildert. U laat de vloerverf uitdampen en aandrogen, waarna meerdere verflagen aangebracht kunnen worden.

© 2020 Car Repair Online Products