• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

PlastiDip

Lees meer

Wat is plasti dip?

Plasti dip is een unieke revolutie in de lak en verf industrie. Plasti dip is een verwijderbare lak met een gladde en strakke afwerking. Plasti dip wordt ook wel de vloeibare car wrap genoemd.

Hoe werkt plasti dip?

Plasti dip is een speciale rubber coating kan verspoten worden door middel van een spuitbus en/of verfspuit. Je kan plasti dip zien als een tijdelijk en verwijderbare autolak.

Waar wordt plasti dip voor gebruikt?

Plasti dip wordt gebruikt voor diverse uiteenlopende toepassingen. Van het compleet overspuiten van auto’s, naar het spuiten van losse onderdelen als spoilers, zijspiegels en overige accessoires.

Ook is deze verwijderbare lak ook toe te passen op diverse doe-het-zelf projecten in en rondom het huis, garage, tuin enz. Tevens beschermt de dip tegen vocht, roest en andere zuren en kan tegen elk type weer waar wij in de Benelux mee te maken hebben. Hete zomers en koude winters vormen geen obstakel voor de plasti dip.

Plasti dip is zo ontwikkeld dat deze verwijderbare lak op alle gladde ondergronden hecht zoals autolak, hout, beton, kunststof, metaal en aluminium. Tot slot kan plasti dip gebruikt worden ter bescherming tegen steenslag. Door de rubber coating zal de steenslag geen schade aan de autolak richten.

In welke kleur is plasti dip leverbaar?

Plasti dip is leverbaar in alle standaard kleuren. 

Hoe lang blijft plasti dip zitten?

Een goed begin is het halve werk, zo ook met plasti dip. Plasti dip zal een hele lange tijd perfect blijven zitten mits de voorbewerking en applicatie op de juiste manier uitgevoerd wordt.

Het is noodzakelijk om het oppervlak volledig vetvrij te maken en grondig te reinigen door middel van krachtige ontvetters. Vervolgens adviseren wij minimaal 4 lagen plasti dip aan te brengen alvorens het gespoten deel in gebruik wordt genomen.

Is plasti dip echt makkelijk te verwijderen?

De truc om plasti dip makkelijk en snel te verwijderen zit in de voldoende dekking tijdens het aanbrengen van de dip. Tijdens het spuiten van de plasti dip is het noodzakelijk voldoende en meerdere dekkende lagen aan te brengen. Wanneer u de plasti dip wilt verwijderen maakt u een klein beginnetje door de dip los te peuteren. Hierna kunt u langzaam de rest van de plasti dip als een velletje van het gespoten onderdeel af trekken.

© Car Repair Online Products