• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!
Alle PEUGEOT lakstift kleuren Hier vind je ze!

Op zoek naar een PEUGEOT lakstift? Je vindt het hier!

Autolak in spuitbus, lakstift en blik
 1. MoTip Lakstift Zwart Mat 12ml
  MoTip Lakstift Zwart Mat 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43
 2. MoTip Lakstift Wit Hoogglans 12ml
  MoTip Lakstift Wit Hoogglans 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43
 3. MoTip Lakstift Velgenzilver Hoogglans 12ml
  MoTip Lakstift Velgenzilver Hoogglans 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43

Peugeot lakstift kopen?

Wil je een Peugeot lakstift kopen om krassen, lakschade of steenslagschade op de auto te herstellen? Bij CROP kan je alle Peugeot kleuren in lakstift kopen. In onze webshop vind je professionele autolakstiften van Peugeot die op kleurcode en kleurnaam te bestellen zijn. Van effen kleuren tot metallic lak en parelmoer autolak in de originele Peugeot kleur.

Lakstift Peugeot auto

Lakstift op Peugeot kleurnummer of kleurnaam voor je auto bestellen om zelf lakschade te repareren? Op Nonpaints.com kan je een Peugeot originele lakstift kopen die gemaakt wordt aan de hand van het officiële recept van de Peugeot kleur. Door middel van het potje autoverf met kwastje kan je beschadigingen aan de lak herstellen. De originele lakstift van Peugeot heeft een kwastje waarmee je nauwkeurig beschadigde autolak kan bijtippen en repareren waardoor de lakschade niet meer zichtbaar is.

Waar staat Peugeot kleurcode?

Wil je weten waar de Peugeot kleurcode staat in je auto? Veelal vind je het kleurnummer op een sticker onder de motorkap of aan de binnenkant van de deur. Als je weet waar de kleurcode van je Peugeot staat, dan kan je het potje verf met kwastje bestellen. Om de Peugeot lakstift op kleur te maken, vul je online de kleurcode of -naam in. De volledige kleurenlijst van Peugeot bestaat uit uni- en metallic autolak in alle kleuren!

Auto lakstift voor alle Peugeot modellen

Onze autolakstift is geschikt voor alle Peugeot modellen. Bij CROP kan je alle Peugeot kleuren in lakstift online kopen op kleurcode en -naam. In onderstaande tabel zie je overzicht van alle Peugeot types en automodellen. Staat jouw Peugeot er niet tussen? Geen paniek, grote kans dat wij je kunnen helpen middels onze kleurenconfigurator. Hiermee vind jij de kleurcode en autolak voor jouw Peugeot aan de hand van het model, bouwjaar en kleur.

Greep uit de geschikte modellen

© Car Repair Online Products