• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!
Alle OPEL lakstift kleuren Hier vind je ze!

Op zoek naar een OPEL lakstift? Je vindt het hier!

Autolak in spuitbus, lakstift en blik
 1. MoTip Lakstift Velgenzilver Hoogglans 12ml
  MoTip Lakstift Velgenzilver Hoogglans 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43
 2. MoTip Lakstift Wit Hoogglans 12ml
  MoTip Lakstift Wit Hoogglans 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43
 3. MoTip Lakstift Zwart Mat 12ml
  MoTip Lakstift Zwart Mat 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43

Opel lakstift kopen?

Wil je een Opel lakstift kopen om krassen, lakschade of steenslagschade op de auto te herstellen? Bij CROP kan je alle Opel kleuren in lakstift kopen. In onze webshop vind je professionele autolakstiften van Opel die op kleurcode en kleurnaam te bestellen zijn. Van effen kleuren tot metallic lak en parelmoer autolak in de originele Opel kleur.

Lakstift Opel auto

Lakstift op Opel kleurnummer of kleurnaam voor je auto bestellen om zelf lakschade te repareren? Op Nonpaints.com kan je een Opel originele lakstift kopen die gemaakt wordt aan de hand van het officiële recept van de Opel kleur. Door middel van het potje autoverf met kwastje kan je beschadigingen aan de lak herstellen. De originele lakstift van Opel heeft een kwastje waarmee je nauwkeurig beschadigde autolak kan bijtippen en repareren waardoor de lakschade niet meer zichtbaar is.

Waar staat Opel kleurcode?

Wil je weten waar de Opel kleurcode staat in je auto? Veelal vind je het kleurnummer op een sticker onder de motorkap of aan de binnenkant van de deur. Als je weet waar de kleurcode van je Opel staat, dan kan je het potje verf met kwastje bestellen. Om de Opel lakstift op kleur te maken, vul je online de kleurcode of -naam in. De volledige kleurenlijst van Opel bestaat uit uni- en metallic autolak in alle kleuren!

Auto lakstift voor alle Opel modellen

Onze autolakstift is geschikt voor alle Opel modellen. Bij CROP kan je alle Opel kleuren in lakstift online kopen op kleurcode en -naam. In onderstaande tabel zie je overzicht van alle Opel types en automodellen. Staat jouw Opel er niet tussen? Geen paniek, grote kans dat wij je kunnen helpen middels onze kleurenconfigurator. Hiermee vind jij de kleurcode en autolak voor jouw Opel aan de hand van het model, bouwjaar en kleur.

Greep uit de geschikte modellen

© Car Repair Online Products