dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

Blanke lak mat

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 2K Matte Blanke Lak in Spuitbus SprayMax - 250ml & 400ml - High Solid
  2K Blanke Lak Mat in Spuitbus SprayMax
  € 13,99 Adviesprijs € 22,00 Incl. BTW€ 16,93
 2. PPG 2K Blanke Lak Mat in Blik
  PPG 2K Blanke Lak Mat in Blik
  € 56,99 Incl. BTW € 68,96 Vanaf € 54,14
 3. MoTip 1K Blanke Lak Mat in spuitbus 500ml - Professional Rally
  MoTip 1K Blanke Lak Mat in Spuitbus 500ml - Professional Rally
  € 4,69 Adviesprijs € 8,69 Incl. BTW € 5,67 Vanaf € 3,88
 4. 1K Blanke Lak Mat in Spuitbus SprayMax 400ml
  1K Blanke Lak Mat in Spuitbus SprayMax
  € 9,91 Adviesprijs € 20,95 Incl. BTW € 11,99 Vanaf € 8,92
 5. Colormatic 2K Blanke Lak Mat in Spuitbus 200ml
  Colormatic 2K Blanke Lak Mat in Spuitbus 200ml
  € 16,61 Adviesprijs € 21,74 Incl. BTW € 20,10
 6. MIPA 2K Blanke Lak Mat
  MIPA 2K Blanke Lak Mat in Blik
  € 19,53 Adviesprijs € 27,00 Incl. BTW€ 23,63
 7. DupliColor Aqua Spray BLANKE LAK MAT in 350ml Spuitbus OP WATERBASIS
  DupliColor Aqua Spray BLANKE LAK MAT in 350ml Spuitbus OP WATERBASIS
  € 6,07 Adviesprijs € 8,90 Incl. BTW € 7,34
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Matte blanke lak voor auto

Blanke lak mat is een vernislaag met de laagste glansgraad van slechts 10%. Door de auto af te spuiten met een matte blanke lak, krijgt de autolak kleur een mat en stoere uitstraling! Om deze reden worden auto’s in de fabriek steeds vaker in een blanke lak mat gespoten. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van alle soorten matte blanke lak voor de auto! Zowel in spuitbus als in blik, in 1K en 2K kwaliteit.

Blanke lak mat spuiten. Hoe doe ik dat?

Wilt u de auto in blanke lak mat spuiten? Dan dient u rekening te houden met een aantal factoren. Zo moet u tijdens het spuiten van een matte blanke lak erop letten dat u niet te dikke lagen verf spuit. Op het moment dat een blanke lak mat te dik gespoten wordt, gaat deze glimmen. Zorg er dus voor dat u de auto in dunne lagen blanke lak mat spuit. Let er tijdens het spuiten ook op dat er geen stof in de blanke laklaag komt. Het is helaas namelijk niet mogelijk om na droging een matte blanke lak te polijsten.

Hoeveel lagen matte blanke lak moet ik spuiten?

Een matte blanke lak kunt u in 3 lagen spuiten. De eerste laag dient een dunne nevellaag te zijn, ook wel een hechtlaag genoemd, waarna u 2 volle lagen blanke lak mat spuit. Houd tijdens de 3 spuitlagen een uitdamptijd aan van 20 minuten. Nadat u de laatste laag matte blanke lak gespoten heeft, laat u de vernis uitharden totdat deze volledig droog is.

Sneldrogende 1K Blanke Lak Mat

Een 1K blanke lak mat is een vernis die slechts uit één component bestaat. Hierdoor staat de matte 1K blanke lak bekend als een sneldrogende vernis met een korte droogtijd. Doordat een 1-componenten blanke lak mat snel uithardt, wordt deze gebruikt als vernislaag bij kleine reparaties of een spotrepair. 1K matte vernis lakken zijn te koop in zowel spuitbus als blik om te verwerken met verfspuit.

2K Blanke Lak Mat met verharder

2K blanke lak mat bestaat uit 2 componenten, namelijk de blanke lak en verharder. Een matte 2K blanke lak is de meest professionele vernis om een auto, motor of ander oppervlak in een matte blanke laklaag te spuiten. Bij 2K blanke lakken in mat is de verharder het tweede componenten die aan de vernis wordt toegevoegd. Op het moment dat de twee componenten in de matte blanke lak met elkaar gemengd worden, ontstaat er een chemische reactie die ervoor zorgt dat de vernislaag extreem sterk uithardt. Nadat de 2K vernis lak is gedroogd, is de blanke lak krasbestendig, benzinebestendig en is deze bestand tegen de meest extreme weersinvloeden en chemicaliën. Ook een 2K blanke lak mat is te koop in spuitbus en blik om te spuiten met een spuitpistool.

Matte blanke lak kopen?

Wilt u een blanke lak mat kopen om autolak af te spuiten met een matte uitstraling? Bij CROP koopt u online alle matte blanke lakken direct uit voorraad. Van de sneldrogende 1K blanke lak mat in spuitbus of blik, tot de meest professionele 2K matte blanke lak die krasvast en benzinebestendig is!

© 2020 Car Repair Online Products