1K blanke lak

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1K HOOGGLANS Blanke Lak voor over basislak in 150ml Spuitbus AUTO-K
  Auto-K 1K Hoogglans Blanke Lak in Spuitbus
  € 4,75 Adviesprijs € 5,95
 2. MoTip Carat Deco Matte Blanke Lak in Spuitbus
  MoTip Carat Deco Matte Blanke Lak in Spuitbus
  Rating:
  80%
  € 6,88 Adviesprijs € 8,90

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 componenten lak kopen

Bent u op zoek naar 1K blanke lak van hoogwaardige kwaliteit? Bij CROP heeft u een ruime keus uit diverse 1 componenten blanke lakken. Zowel in blik als in spuitbus. Koop uw blanke lak voor 22.00 uur online en ontvang deze morgen al in huis!

Professionele acryl 1K blanke lak

1K blanke lak is een blanke lak die bestaat uit 1 component. Dit houdt in dat het ene component enkel de blanke lak zelf is. Hier wordt dus geen verharder aan toegevoegd. Dankzij de 1 component is deze lak een sneldrogende blanke lak en heeft een optimale hechting op ieder oppervlak. Onze acryl blanke lakken zijn UV-bestendig, stootvast, hebben een goede dekking en zijn hittebestendig tot 100 graden Celsius.

Spuitbus 1K blanke lak

1K blanke lak in spuitbus is een lak die makkelijk en snel te verwerken is. Deze lak op basis van 1 componenten heeft een korte droogtijd, waardoor deze ideaal is bij snelle reparaties en spotrepair werkzaamheden. Onze spuitbussen blanke lak zijn van professionele kwaliteit van merken als SprayMax, MoTip, Auto-K en Duplicolor.

Voordelen van 1K blanke lak

Een blanke lak op basis van 1 componenten heeft diverse voordelen. Naast dat een 1K blanke lak eenvoudig te verwerken is, droogt deze ook aanzienlijk sneller doordat de laagdikte minder is. Hierdoor is de kans op stof en vuil in de lak aanzienlijk minder. Dit voorkomt een hoop naslag werk. Daarnaast is een 1K blanke lak te allen tijden spuitklaar. U hoeft dus geen componenten met elkaar te mengen. Dit scheelt niet alleen materiaalkosten, maar ook tijd.

Nadelen van 1K blanke lak

Helaas kent een 1K blanke lak ook diverse nadelen. Zo is deze blanke lak niet bestand tegen benzine, olie, zuren, chemicaliën en extreme weersinvloeden. Tevens is deze blanke lak niet krasvast. Bent u op zoek naar een blanke lak die wel benzinebestendig is, krasvast en bestand tegen extreme weersinvloeden? Dan adviseren wij u een 2 componenten blanke lak te gebruiken.

Kortom, CROP is voor u het adres voor het kopen van uw blanke lak in blik en spuitbus tegen de laagste prijs met extra online korting.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.