• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!
Alle VOLVO autolak kleuren Hier vind je ze!

Op zoek naar autolak? Je vindt het hier!

Black Friday: nu 5% kassakorting op alles! En bekijk alle andere Black Friday deals

Autolak in spuitbus, lakstift en blik
 1. Autolak in blik basislak - in iedere gewenste kleur - Base-Coat
  Autolak in blik basislak - in iedere gewenste kleur - Base-Coat
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,70 € 16,28 Adviesprijs € 24,62
 2. 2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
  2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,70 € 16,28 Adviesprijs € 24,62

Volvo autolak kopen?

Ben je op zoek naar Volvo autolak om te bestellen in spuitbus, lakstift of blik? Bij CROP kan je alle Volvo kleuren autolak kopen! In onze webshop vind je professionele autolak van Volvo die op kleurcode en kleurnaam online te bestellen zijn. Van effen uni-lak tot metallic en parelmoer autolak in iedere Volvo kleur.

Volvo autolak spuitbus

Met een Volvo autolak spuitbus kan je zelf lakschade aan je auto herstellen en bijspuiten, of een nieuw onderdeel, zoals remklauwen en velgen in een Volvo kleur lak spuiten. Volvo autolak spuitbus kan je op kleurcode of kleurnaam bestellen. De verf wordt op maat gemaakt en afgevuld in een spuitbus aan de hand van de autolak kleur van jouw Volvo. Bij CROP kan je iedere Volvo kleur autolak bestellen in een 1K en/of 2K spuitbus.

Lakstift Volvo

Volvo lakstift is ideaal geschikt om zelf lakschade, parkeerschade of krassen op je Volvo bij te werken en herstellen. Lakstift Volvo wordt tevens veel gebruikt voor het bijtippen van steenslagschade. Dankzij het kwastje en de verf, kan je met een Volvo lakstift steenslag op je Volvo bijwerken zodat de lakschade niet meer zichtbaar is.

Gebruiksaanwijzing Volvo lakstift

De gebruiksaanwijzing van een Volvo lakstift is makkelijk en door iedereen zelf te doen. Volvo autolak stift breng je in dunne lagen aan met het kwastje om de schade te herstellen en onzichtbaar te repareren. Wij adviseren na de Volvo kleur een blanke lak aan te brengen voor de originele glans en bescherming.

Waar staat Volvo kleurcode?

Volvo kleurcode kan je vinden in de auto. Veelal staat de kleurcode van Volvo in de deur of het portier. Na het vinden van de kleurcode kan je de Volvo autolak kopen. Bij ons kan je alle Volvo kleuren bestellen aan de hand van de kleurcode of het kleurnummer. De volledige kleurenlijst van Volvo bestaat uit uni- en metallic autolak in o.a. rood, blauw, zwart, wit en meer!

Volvo autolak scannen

Kleurcode niet gevonden of weet je het kleurnummer niet? Dan kan je bij CROP ook Volvo autolak scannen. Wij kunnen de autolak van jouw Volvo meten aan de hand van een monster of staaltje. Door Volvo autolak te scannen, meten we exact de juiste kleur lak die op de auto zit. Hiermee weet je zeker dat je altijd de juiste kleur krijgt. Vervolgens kunnen wij de Volvo verf afvullen in spuitbus, lakstift of blik.

Autolak voor alle Volvo modellen

Onze professionele autolak is geschikt voor alle Volvo modellen. Bij CROP kan je alle Volvo kleuren autolak online kopen op kleurcode en -naam. In onderstaande tabel zie je overzicht van alle Volvo types en automodellen. Staat jouw Volvo er niet tussen? Geen paniek, grote kans dat wij je kunnen helpen middels onze kleurenconfigurator. Hiermee vind jij de kleurcode en autolak voor jouw Volvo aan de hand van het model, bouwjaar en kleur.

© Car Repair Online Products