• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!
Alle LAMBORGHINI autolak kleuren Hier vind je ze!

Op zoek naar autolak? Je vindt het hier!

Autolak in spuitbus, lakstift en blik
 1. Autolak in blik basislak - in iedere gewenste kleur - Base-Coat
  Autolak in blik basislak - in iedere gewenste kleur - Base-Coat
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,70 € 16,28 Adviesprijs € 24,62
 2. 2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
  2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,70 € 16,28 Adviesprijs € 24,62

Lamborghini autolak kopen?

Ben je op zoek naar Lamborghini autolak om te bestellen in spuitbus, lakstift of blik? Bij CROP kan je alle Lamborghini kleuren autolak kopen! In onze webshop vind je professionele autolak van Lamborghini die op kleurcode en kleurnaam online te bestellen zijn. Van effen uni-lak tot metallic en parelmoer autolak in iedere Lamborghini kleur.

Lamborghini autolak spuitbus

Met een Lamborghini autolak spuitbus kan je zelf lakschade aan je auto herstellen en bijspuiten, of een nieuw onderdeel, zoals remklauwen en velgen in een Lamborghini kleur lak spuiten. Lamborghini autolak spuitbus kan je op kleurcode of kleurnaam bestellen. De verf wordt op maat gemaakt en afgevuld in een spuitbus aan de hand van de autolak kleur van jouw Lamborghini. Bij CROP kan je iedere Lamborghini kleur autolak bestellen in een 1K en/of 2K spuitbus.

Lakstift Lamborghini

Lamborghini lakstift is ideaal geschikt om zelf lakschade, parkeerschade of krassen op je Lamborghini bij te werken en herstellen. Lakstift Lamborghini wordt tevens veel gebruikt voor het bijtippen van steenslagschade. Dankzij het kwastje en de verf, kan je met een Lamborghini lakstift steenslag op je Lamborghini bijwerken zodat de lakschade niet meer zichtbaar is.

Lamborghini geel

Lamborghini geel is de originele kleur autolak van het Italiaanse merk. De gele kleur van Lamborghini is te bestellen in een autolak spuitbus, blik en lakstift. Lamborghini geel wordt ook veel gebruikt om de remklauwen van Lamborghini en andere sportauto’s te spuiten.

Lamborghini groen

Lamborghini groen is een nieuwe kleur autolak van het merk. Deze kleur is gifgroen met metallic zilverdeeltjes erin verwerkt. De Lamborghini groen autolak is een uitgesproken kleur voor degene die echt wilt opvallen!

 

Lamborghini oranje

Lamborghini oranje is één van de bekendste kleur autolak van het merk. Oranje van Lamborghini is in een autolak spuitbus, blik en stift te bestellen. Bij CROP kan je de originele metallic kleur Lamborghini oranje kopen aan de hand van kleurnaam Arancio Borealis, Arancio Argos en Arancio Atlas. Hiermee kan je zelf jouw auto spuiten in de originele kleur Lamborghini oranje.

Waar staat kleurcode Lamborghini?

Lamborghini kleurcode kan je vinden in de auto. Veelal staat de kleurcode van Lamborghini in de deur of onder de motorkap. Na het vinden van de kleurcode kan je de Lamborghini autolak kopen. Bij ons kan je alle Lamborghini kleuren bestellen aan de hand van de kleurcode of het kleurnummer. De volledige kleurenlijst van Lamborghini bestaat uit uni- en metallic autolak in o.a. zwart, groen, geel, oranje en meer!

Lamborghini autolak scannen

Kleurcode niet gevonden of weet je het kleurnummer niet? Dan kan je bij CROP ook Lamborghini autolak scannen. Wij kunnen de autolak van jouw Lamborghini meten aan de hand van een monster of staaltje. Door Lamborghini autolak te scannen, meten we exact de juiste kleur lak die op de auto zit. Hiermee weet je zeker dat je altijd de juiste kleur krijgt. Vervolgens kunnen wij de Lamborghini verf afvullen in spuitbus, lakstift of blik.

Autolak voor alle Lamborghini modellen

Onze professionele autolak is geschikt voor alle Lamborghini modellen. Bij CROP kan je alle Lamborghini kleuren autolak online kopen op kleurcode en -naam. In onderstaande tabel zie je overzicht van alle Lamborghini types en automodellen. Staat jouw Lamborghini er niet tussen? Geen paniek, grote kans dat wij je kunnen helpen middels onze kleurenconfigurator. Hiermee vind jij de kleurcode en autolak voor jouw Lamborghini aan de hand van het model, bouwjaar en kleur.

© Car Repair Online Products