• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!
Alle KIA autolak kleuren Hier vind je ze!

Op zoek naar autolak? Je vindt het hier!

Autolak in spuitbus, lakstift en blik
 1. Autolak in blik basislak - in iedere gewenste kleur - Base-Coat
  Autolak in blik basislak - in iedere gewenste kleur - Base-Coat
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,70 € 16,28 Adviesprijs € 24,62
 2. 2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
  2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,70 € 16,28 Adviesprijs € 24,62

Kia autolak kopen?

Ben je op zoek naar Kia autolak om te bestellen in spuitbus, lakstift of blik? Bij CROP kan je alle Kia kleuren autolak kopen! In onze webshop vind je professionele autolak van Kia die op kleurcode en kleurnaam online te bestellen zijn. Van effen uni-lak tot metallic en parelmoer autolak in iedere Kia kleur.

Spuitbus Kia autolak

Met een Kia autolak spuitbus kan je zelf lakschade aan je auto herstellen en bijspuiten, of een nieuw onderdeel, zoals remklauwen en velgen in een Kia kleur lak spuiten. Kia autolak spuitbus kan je op kleurcode of kleurnaam bestellen. De verf wordt op maat gemaakt en afgevuld in een spuitbus aan de hand van de autolak kleur van jouw Kia. Bij CROP kan je iedere Kia kleur autolak bestellen in een 1K en/of 2K spuitbus.

Kia lakstift

Kia lakstift is ideaal geschikt om zelf lakschade, parkeerschade of krassen op je Kia bij te werken en herstellen. Kleurstift autolak van Kia wordt tevens veel gebruikt voor het bijtippen van steenslagschade. Dankzij het kwastje en de verf, kan je met een Kia lakstift steenslag op je Kia bijwerken zodat de lakschade niet meer zichtbaar is.

Lakstift Kia Picanto

Heb je een Kia Picanto en wil je een kleurstift om lakschade te herstellen? Met een lakstift voor je Kia Picanto kan je zelf autolak- en parkeerschade herstellen. De Kia Picanto lakstift wordt gemaakt aan de hand van de originele kleurcode. Hiermee kan je de lakschade bijwerken en -tippen.

Kia kleurcode vinden?

Kia kleurcode kan je vinden in de auto. Veelal staat de kleurcode van Kia in de deur of het portier van de auto. Dit kan zowel aan de bestuurders- als bijrijderskant zijn. Na het vinden van de kleurcode kan je de Kia autolak kopen. Bij ons kan je alle Kia kleuren bestellen aan de hand van de kleurcode of het kleurnummer. De volledige kleurenlijst van Kia bestaat uit uni- en metallic autolak in o.a. rood, zwart, blauw, grijs en meer!

Kia autolak scannen

Kleurcode niet gevonden of weet je het kleurnummer niet? Dan kan je bij CROP ook Kia autolak scannen. Wij kunnen de autolak van jouw Kia meten aan de hand van een monster of staaltje. Door Kia autolak te scannen, meten we exact de juiste kleur lak die op de auto zit. Hiermee weet je zeker dat je altijd de juiste kleur krijgt. Vervolgens kunnen wij de Kia verf afvullen in spuitbus, lakstift of blik.

Autolak voor alle Kia modellen

Onze professionele autolak is geschikt voor alle Kia modellen. Bij CROP kan je alle Kia kleuren autolak online kopen op kleurcode en -naam. In onderstaande tabel zie je overzicht van alle Kia types en automodellen. Staat jouw Kia er niet tussen? Geen paniek, grote kans dat wij je kunnen helpen middels onze kleurenconfigurator. Hiermee vind jij de kleurcode en autolak voor jouw Kia aan de hand van het model, bouwjaar en kleur.

© Car Repair Online Products