1K autolak

1K autolak is de meest voorkomende lak en staat ook wel bekend als normale autolak. Ongeacht welke kleur lak u nodig hebt, onze professionele kleurmaker kan een 1K spuitlak in elke gewenste kleur maken. Dit loopt uiteen van basislakken tot mooie metallic of parelmoer lakken. Bestel uw 1K autolak in spuitbus, blik of lakstift op kleur voor 22.00 uur en ontvang uw bestelling de volgende dag in huis!

Producten 1-24 van 37

Pagina
12 24
 1. 1K Autolak in Spuitbus - iedere kleur op maat gemaakt
  1K Autolak in Spuitbus - iedere kleur op maat gemaakt
  Rating:
  100%
  € 14,40 Adviesprijs € 24,00
 2. Lakpen autolak - op kleur gemaakt
  Lakpen autolak - op kleur gemaakt
  € 14,95 Adviesprijs € 19,00
 3. MIPA Synthetische Kunstharslak
  MIPA Synthetische Kunstharslak
  € 14,80 Adviesprijs € 20,00
 4. Rust-Oleum RAL-verf in spuitbus 500ml
  Rust-Oleum RAL-verf in spuitbus 500ml
  € 15,35 Adviesprijs € 18,95
 5. MoTip Metallic Lak in Spuitbus
  MoTip Metallic Lak in Spuitbus
  € 9,53 Adviesprijs € 14,33
 6. Rust-Oleum RVS Metallic Lak in spuitbus 500ml
  Rust-Oleum RVS Metallic Lak in spuitbus 500ml
  € 13,90 Adviesprijs € 17,41
 7. Lak Zwart in Spuitbus SprayMax - RAL9005
  Lak Zwart in Spuitbus SprayMax - RAL9005
  € 10,96 Adviesprijs € 20,95
 8. FINIXA Mat Zwarte Verf Spuitbus
  FINIXA Mat Zwarte Verf Spuitbus
  € 6,25 Adviesprijs € 7,95 € 5,81
 9. Velgenzilver in Spuitbus SprayMax
  Velgenzilver in Spuitbus SprayMax
  € 10,96 Adviesprijs € 20,95 € 10,30

Producten 1-24 van 37

Pagina
12 24

1 componenten lak voor uw auto kopen

1K autolak is een lak die bestaat uit 1 component. Dit type autolak is de meest voorkomende lak en kan gemaakt worden in iedere gewenste kleur; ook metallic en parelmoer kleuren. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van uw 1 componenten autolak in iedere kleur. Onze kleurmaker is in staat iedere kleurlak te mengen en af te vullen in een verfblik en 1K spuitbus.

Sneldrogende autolak

1 componenten lak is een sneldrogende autolak doordat deze lak slechts uit 1 component bestaat. Doordat deze lak snel droogt is de kans op stof in de lak en lakfouten beperkt. Hierdoor heeft u een hoog verwerkingsgemak en is deze lang houdbaar.

Professionele acryl autolak

Bij CROP bent u verzekerd van het kopen van professionele autolak. Onze conventionele autolak is een hoogwaardige acryl lak die garant staat voor een 100% kleurovereenkomst en fantastische dekking. Deze lak van professionele kwaliteit kan over iedere primer, lak of op iedere ondergrond gespoten worden.

Autolak afspuiten met blanke lak?

Een 1K autolak dient ten alle tijden afspoten te worden met een blanke lak. Doordat deze lak een 1 componenten lak is, is deze niet stootvast en ook niet bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden van buitenaf. Door de lak af te spuiten met een blanke lak is deze benzinebestendig, krasvast en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Tevens zorgt een blanke lak voor een lange levensduur van de auto verf. Een blanke lak is verkrijgbaar in hoogglans met een ongekende diepe glans, zijdeglans of mat voor een stoere uitstraling.

Metallic lak met zilverdeeltjes

Heeft u een metallic lak of wilt een metallic kleur kopen? Bij CROP kunt u terecht voor kopen van metallic lakken van professionele kwaliteit. Deze metallic verf is kristalhelder met een briljant mooie glitter in de lak. Hierdoor glittert uw lak als een diamant.

Parelmoer lak kopen

Parelmoer lak is een speciale autolak die schittert als een parel. Deze lak is uiterst helder en onderscheid zich van alle andere lakken. Een parelmoer kleur is echter wel een uiterst kritische kleur om te spuiten. Deze lak is opgebouwd uit twee lagen. Om de uiteindelijke en juiste kleur te behalen dient een speciale voorkleur gespoten te worden. Hierna spuit u de tweede laag die het parelmoereffect bevat. Vanzelfsprekend dient deze lak afgespoten te worden met een blanke lak (derde laag).

Heeft u geen kleurcode of kleurnaam van de lak?

Wilt u autolak kopen maar heeft u de kleurcode of de naam van de kleur niet? Geen probleem. Onze kleurmaker is in staat uw kleur te maken zonder dat hij een kleurcode of kleurnaam nodig heeft. Middels een kleurenscanner zijn wij in staat iedere kleur te scannen waarna wij deze voor u kunnen mengen en afvullen in blik en spuitbus.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.