dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak

1 tot 2 dagen
€ 15,05 Adviesprijs € 21,00 Incl. BTW€ 18,21

Maximaal 10 tekens

Bestel in onze beveiligde betaalomgeving!

Specificaties

Specificaties
Art. nr. conf_MIPA-2K-x
Laksoort 2K (2-Komponenten)
Glansgraad Hoogglans, Zijdeglans, Eiglans, Mat & Ultra mat
Kwaliteit Solventhoudend
Type Spuitklaar
Kleur Ieder gewenste uni-kleur (niet-metallic)
Merk Mipa
Inhoud 125ml, 250ml, 500ml, 1 liter, 2,5 liter & 5 liter
Verpakking per stuk

Omschrijving

2K Autolak in blik kopen

2K Autolak in blik in iedere gewenste effen kleur, uni-kleur en RAL-kleur. Deze 2K Lak voor uw auto wordt speciaal op maat gemaakt en gemengd aan de hand van uw kleurnummer of -naam. Onze 2-componenten auto verf is een benzinebestendige en krasvaste autolak, tevens bestand tegen alle chemicaliën, extreme weersinvloeden en UV-stralen. De 2K lak is speciaal gemaakt voor alle auto's waaronder personenauto's, motoren, vrachtwagens, autobussen, lichte bedrijfsvoertuigen en industriële toepassingen. Bij ons koopt u 2K auto verf al vanaf een klein 125ml blikje, tot aan grote 5 liter blikken 2-componenten autolak.

Heeft u een metallic lak?

Heeft u een metallic autolak en wilt u die in een 2K blik kopen? Helaas gaat dit niet in een 2 componenten kwaliteit vanwege de metallic deeltjes die in de lak zitten! Wanneer uw auto beschikt over een metallic autolak, dient u de 1K Base-Coat lak te bestellen. Deze lak dient ten alle tijden afgespoten te worden met een 2K blanke lak voor een optimale bescherming van de kleurlak.

In welke glansgraden is de 2K autolak in blik te koop?

De glansgraad van de 2K lak voor auto bepaalt u zelf. Afhankelijk van uw spuitklus, kiest u zelf welke glansgraad u wilt hebben! Bij ons heeft u de keuze uit vijf verschillende soorten glansgraden. Van een ultieme 100% hoogglans, tot aan een ultra matte stoere uitstraling.

 • Hoogglans (100% glans) - fabrieksorigineel
 • Zijdeglans (50% glans)
 • Eiglans (30% glans)
 • Mat (10% glans)
 • Ultra Mat (0,5% glans)

Hoeveel verharder gaat er in 2K autolak?

Hoeveel verharder er in 2K autolak gaat is afhankelijk van hoeveel verf u wilt aanmaken. De mengverhouding van 2-componten autolak is 2:1. Dit houdt in dat u voor 2 liter autolak, 1 liter verharder nodig heeft. Wanneer u 1 liter 2K lak koopt, dient u 500ml verharder mee te bestellen, enzovoorts. Let er strikt op dat u de juiste verharder besteld bij het type autolak. Het onderling uitwisselen van verschillende kwaliteiten kan leiden tot krakelee of overige chemische reacties. Twijfelt u? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Moet ik 2K autolak verdunnen?

Het is niet noodzakelijk, maar wij adviseren het wel! Veelal wordt 2-componenten lak maximaal 10% verdunt, waardoor de verf iets dunner wordt en makkelijker te spuiten is. Ook is de kans op zakkers minder wanneer u de 2K autolak verdunt. Let wel op dat het verdunnen van de 2K verf ten kostte kan gaan van dekkracht. Kortom, het is een persoonlijke voorkeur of u 2-componenten lak wilt verdunnen.

Vergeet de verharder niet mee te bestellen!

2K autolak bestaat, zoals de naam al zegt, uit 2 componenten. Het eerste component is vanzelfsprekend de kleurlak zelf. Het tweede component is de verharder die toegevoegd dient te worden aan de kleurlak (het eerste component). Doordat de verharder wordt toegevoegd aan de lak, zal de verharding van de autolak plaatsvinden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de auto verf volledig en keihard zal uitharden. Hierdoor is de lak bestand tegen benzine, chemicaliën en overige extreme invloeden.

Kenmerken van de 2K Autolak op kleurcode of -naam

 • Superieure resultaten qua afwerking, uitzicht en duurzaamheid
 • Extreem goed standvermogen op verticale vlakken en kanten
 • Optimale kwaliteit ten opzichte van weers-, mechanische- en chemische bestendigheid
 • Mengverhouding: 2:1 met MIPA 2K Verharder voor een hoge laagdikte
 • Kan max. 10% verdunt worden met de MIPA V25 Verdunning.
 • Leverbaar in iedere gewenste Non-Metallic (auto)kleur vanaf bouwjaar 1950 en in alle variaties

Waar vind ik de kleurcode van mijn auto?

Kunt u de kleurcode van uw auto niet vinden? Stuur ons een voorbeeld en wij mengen de kleur volgens het door u opgestuurde staaltje.

Het vinden van de perfect kleur kan moeilijk zijn. Gelukkig kunnen wij u helpen met onze kleurmaakservice. CROP biedt u de mogelijkheid om een staaltje (benzineklepje of ander deel van de gewenste kleur), naar ons toe te sturen. Met onze computergestuurde spectrophotometer meten wij uw kleurstaal, mengen wij de gemeten kleur en sturen hierna het staaltje met de bestelling aan u op. Dit is ook ideaal bij het herstellen van oude klassieke auto's, caravans, motoren of andere objecten waarvan geen kleurnummer bekend is. Uw kleurstaal kunt u aan ons opsturen maar u kunt ook met het object bij ons langskomen. Klik hier voor onze adresgegevens.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade of verloren stalen. Daarom raden wij aan deze altijd aangetekend aan ons op te sturen. Vergeet ook niet uw naam, contactgegevens en bestelnummer te vermelden. Een exacte kleurmeting kan nooit gegarandeerd worden als gevolg van externe factoren. Daarom raden wij u aan om eerst een kleurstaaltje te spuiten en deze te controleren alvorens het object te spuiten.

Stel zelf je voordeelbundel samen

2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
MIPA 2K Universele Verharder - High Solid
MIPA 2K Verdunning / Thinner
MIPA 2K Universele Verharder - High Solid
MIPA 2K Universele Verharder - High Solid
MIPA 2K Verdunning / Thinner
MIPA 2K Verdunning / Thinner
CR550 Ontvetter & Reiniger 5 liter
CR550 Siliconenverwijderaar - 5 liter Jerrycan
Je bespaart
korting op de accessoires

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
Uw waardering
© 2020 Car Repair Online Products