1K Autolak in Spuitbus - iedere kleur op maat gemaakt

Rating:
100% of 100
Bestel voor 22:00 en ontvang morgen uw pakket!
1 tot 2 dagen
€ 14,40 Adviesprijs € 24,00 Incl. BTW € 17,42

Specificaties van 1K Autolak in Spuitbus - iedere kleur op maat gemaakt

Art.nr.
1K-KLEUR-400
Laksoort
1K (1-Komponenten)
Kleur
Iedere gewenste kleur
Merk
Mipa
Inhoud
400ml
Verpakking
per stuk

Beschrijving

Spuitbus autolak kopen?

Autolak in Spuitbus op maat gemengd, wordt gemaakt van de meest professionele lak in onze eigen kleurmakerij. Deze professionele spuitbus autolak kan in iedere gewenste autokleur, motorkleur of andere kleur voor jou gemaakt worden en staat garant voor een fantastisch en strak spuitresultaat. Mede dankzij de ingebouwde HPHC technoloy is deze autolak spuitbus, de meest superieure spuitlak van dit moment!

Autolak in spuitbus in iedere kleur

Autolak spuitbus is een 1-componenten acryl lak die gemaakt kan worden in iedere kleur. Deze 1K spuitbus kan afgevuld worden met alle uni-kleuren, metallic kleuren, parelmoer lakken of Candy kleuren. Een kleur maken wij aan de hand van een code of naam. Je bent dus in de gelegenheid om zelf de kleurcode of kleurnaam van je auto, motor, scooter of ander voertuig op te geven, waarna deze door onze kleurmaker gemaakt wordt en afgevuld wordt in een spuitbus.

Er zijn helaas een aantal metallic en pearl kleuren die opgebouwd zijn uit een zgn meerlaags systeem (bestaande uit ondergrond kleur, transparante pearl kleurlaag, blanke lak) waardoor het eindresultaat zal kunnen afwijken.

Professionele autolak spuitbus

Een hoogwaardige kwaliteit is bij het maken van autolak spuitbussen van essentieel belang. Om die reden vullen wij de spray af met de meest professionele lak die er op de markt verkrijgbaar is. Deze verf wordt ook gebruikt door professionele (schadeherstel)bedrijven. Deze professionele autolak staat garant voor 100% kleurechtheid, geen kleurverschil, een hoge dekking van de kleur, en een snelle droogtijd. Dankzij deze hoge kwaliteit ben je in staat om schades onzichtbaar te repareren zonder kleurverschil.

Spuit de 1K lak af met blanke lak

Deze spuitbus verf is een 1-compnonten lak. Dit heeft als voordeel dat iedere kleur gemaakt kan worden en de verf snel droogt. Echter is een 1K lak nog altijd wel kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Om de 1K autolak te beschermen, raden wij aan om de lak af te spuiten met een blanke lak. Een blanke lak fungeert als beschermlaag en zorgt tevens voor de glansgraad van de kleurlak. Bekijk ons assortiment blanke lak spuitbussen om deze lak te beschermen en voor een geweldig eindresultaat!

HPHC technologie voor hoogste haalbare kwaliteit in een 1K spuitbus

De 1K spuitbus spuitbus is voorzien van een gepatenteerde en revolutionaire High Performance High Coverage Technology zoals in de SPRAYMAX spuitbussen. Deze HPHC technologie staat voor een hoge druk en een ongekend hoge dekkracht waardoor veel sneller het gewenst resultaat bereikt wordt dan de tradionele 1K spuitbussen. De werkdruk is duidelijk hoger. Door deze druk, en een hoger vaste-stof-gehalte vormt zich vrijwel geen spuitnevel. De werkdruk is constant, ook wanneer de bus bijna leeg is.

Daarnaast is de spuitbus ook nog eens voorzien van een speciale sproeierkop met een variabele spuitinstelling. Dit alles zorgt voor een enorme dekkracht, professionele verneveling, constante druk, weinig overspray en een ongekend mooi eindresultaat. Het spuitbeeld, met zijn ellipsvormige spuitkegel, is vergelijkbaar met dat van een professionele verfspuit. Deze spuitbus is in de basis ontwikkeld voor professioneel eindgebruik.

Lak spuitbus met professionele spraycap

De spuitbus auto verf wordt speciaal door ons voorzien van een professionele spraycap met een variabele spuitinstelling. Deze spuitkop zorgt voor een fantastische verneveling en hoge opbrengst die gelijk staat aan het spuiten met een professionele verfspuit. De optimale afstand tijdens het spuiten bedraagt circa 15cm voor een breed en zuiver spuitbeeld. De spuitdop kan variabel ingesteld worden en is hierdoor tevens uitermate geschikt voor grotere oppervlakken.

Autolak spuitbus spraycap

Moet ik een primer gebruiken?

Wellicht vraag je jezelf af of je een grondverf moet gebruiken bij het spuiten van deze verf? Een primer dient als basis van het te spuiten oppervlak. Een grondlak zorgt er tenslotte voor dat de verf hecht op het oppervlak en langdurig blijft zitten. Wanneer het oppervlak dat je wilt spuiten nog niet is voorzien van een lak, raden wij altijd aan om een primer te gebruiken. Indien het oppervlak reeds voorzien is van een lak, volstaat het om deze enkel licht op te schuren en te ontvetten. Echter raden wij voor alle zekerheid aan om toch een grondlak te gebruiken.

Kenmerken van de 1K autolak in spuitbus

 • Professionele (acryl) autolak
 • Afgevuld in een professionele spuitbus
 • Lak kan gemaakt worden in iedere gewenste kleur
 • Spuitbus is voorzien van professionele spraycap
 • Lak is overspuitbaar met iedere blanke lak
 • Snelle droging
 • Hoge dekking van de verf
 • 100% kleurecht
 • Op maat gemaakt

Waar vind ik de kleurcode van mijn auto?

Kan je de kleurcode van je auto niet vinden? Stuur ons een voorbeeld en wij mengen de kleur volgens het door jou opgestuurde staaltje.

Het vinden van de perfect kleur kan moeilijk zijn. Gelukkig kunnen wij je helpen met onze kleurmaakservice. CROP biedt je de mogelijkheid om een staaltje (benzineklepje of ander deel van de gewenste kleur), naar ons toe te sturen. Met onze computergestuurde spectrophotometer meten wij jouw kleurstaal, mengen wij de gemeten kleur en sturen hierna het staaltje met de bestelling aan je op. Dit is ook ideaal bij het herstellen van oude klassieke auto's, caravans, motoren of andere objecten waarvan geen kleurnummer bekend is. Jouw kleurstaal kan je an ons opsturen maar je kan ook met het object bij ons langskomen.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade of verloren stalen. Daarom raden wij aan deze altijd aangetekend aan ons op te sturen. Vergeet ook niet je naam, contactgegevens en bestelnummer te vermelden. Een exacte kleurmeting kan nooit gegarandeerd worden als gevolg van externe factoren. Daarom raden wij je aan om eerst een kleurstaaltje te spuiten en deze te controleren alvorens het object te spuiten.

Koopt je liever 2K autolak?

Liever 2-componenten lak in spuitbus kopen? Een 2K spuitbus verf hoeft niet afgespoten te worden met een blanke lak. Enkel kunnen hierbij enkel effen kleuren gemaakt worden. Overtuigd? Koop dan onze 2K autolak in spuitbus van SprayMax. Deze High Solid 2-componenten auto verf is krasvast, benzinebestendig en bestand tegen chemicaliën.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Voordeelbundels

 • Autolak + Spuitbus 2K Hoogglans Blanke Lak + Spuitbus Ontvetter + Spray-Grip

  +
  +
  +

  € 43,01 € 41,58

  5% korting op de accessoires

 • Autolak + Spuitbus 2K Matte Blanke Lak + Spuitbus Ontvetter + Spray-Grip

  +
  +
  +

  € 43,79 € 42,32

  5% korting op de accessoires

Gerelateerde producten

Alternatieven voor 1K Autolak in Spuitbus - iedere kleur op maat gemaakt

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1K Autolak in Spuitbus - iedere kleur op maat gemaakt
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.